Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet szeretni egy igényte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet szeretni egy igénytelen férfiban?

Figyelt kérdés
Egyik női barátunk bemutatta az új pasiját... Háát borzasztó ápolatlan volt, szaga volt, zsírós haj, köröm piszok, foghiány stb. Állítólag filozófus.... A lány pedig nagyon csinos vonzó, ápolt, divatos 26 éves lány.. Nem tudtuk ezt a kapcsolatot...Mi lehet a háttérben?
2018. jún. 26. 21:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
Képet vagy meg sem történt.
2018. jún. 26. 21:31
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
ülj már le magadnak, nem szép dolog az irigykedés.
2018. jún. 26. 21:32
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Biztos az eszével hódított.

Nekem is volt "igénytelenebb" barátom. Rémes, de ha 1 hétig nem találkoztunk, akkor 1 hétig nem fürdött, csak mosakodott. Úgy parancsoltam a kádba. Pont nem érdekelt, mert egyébként egy fantasztikus lelkivilágú és intellektusú férfi.

2018. jún. 26. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Ejj, de lepontoztatok, mert nem veszek be minden kamut :/
2018. jún. 26. 21:42
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Én sem értem, de tudod mit?

Nem is nekünk kell érteni.

Nem a mi életünk.

22/N

2018. jún. 26. 21:48
 6/15 A kérdező kommentje:
4. Miért lenne kamu? Mi érdekem hogy ide ilyen kamu kérdéseket írjak ki? Hallod baromi korlátozott emberke vagy, tényleg csak azt hiszed amit TE tapasztalsz.....
2018. jún. 26. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha ezt a kérdést így, ebben a formában felteszed a fazonnak, akkor rögtön penderít neked egy 1,5 órás kiselőadást, mely a bibliai teremtéstől (a föld porából teremtett Ádám) kezdve, az ókori görögökön, a középkoron át egészen a romantikáig levezeti, hogy amit te igénytelennek látsz, az lényegében maga a teljes természetesség.
2018. jún. 26. 21:50
 8/15 anonim ***** válasza:
37%

#6: Pl. pont az, amit a hatos válaszoddal csináltál: Provokálás, kötekedés. Vannak bizonyos felhasználók, akik naponta írnak ki olyan kérdéseket, amikkel direkt próbálják egy réteg agyát húzni, hogy aztán veszekedhessenek egy jót.

Mi értelme a trollkodásnak? Nekem semmi, neked láthatóan sok.

Miért, mit higgyek el, ha nem azt, amit tapasztalok? Te elhiszed, hogy Selena Gomez vagyok és szabadidőmben feljövök néha ide? Nem. Nalátod.

Írtam: Jöhet a kép. Magából a leírásból is látszik, hogy egy túlzott képet próbáltál lefesteni a sráctól.

2018. jún. 26. 21:53
 9/15 anonim ***** válasza:
34%

Uccsó, tökéletesen igazad van! Hatásvadász kerdés......

Amúgy lehet nagy a f@rka, én ilyenkor mindig erre gondolok. 😉

30/N

2018. jún. 26. 22:20
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
#9: Köszi! :) Jó látni, hogy nem mindenki dől be az ilyen uszításoknak.
2018. jún. 26. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!