Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet szeretni egy igénytelen férfiban?
Biztos az eszével hódított.
Nekem is volt "igénytelenebb" barátom. Rémes, de ha 1 hétig nem találkoztunk, akkor 1 hétig nem fürdött, csak mosakodott. Úgy parancsoltam a kádba. Pont nem érdekelt, mert egyébként egy fantasztikus lelkivilágú és intellektusú férfi.
Én sem értem, de tudod mit?
Nem is nekünk kell érteni.
Nem a mi életünk.
22/N
#6: Pl. pont az, amit a hatos válaszoddal csináltál: Provokálás, kötekedés. Vannak bizonyos felhasználók, akik naponta írnak ki olyan kérdéseket, amikkel direkt próbálják egy réteg agyát húzni, hogy aztán veszekedhessenek egy jót.
Mi értelme a trollkodásnak? Nekem semmi, neked láthatóan sok.
Miért, mit higgyek el, ha nem azt, amit tapasztalok? Te elhiszed, hogy Selena Gomez vagyok és szabadidőmben feljövök néha ide? Nem. Nalátod.
Írtam: Jöhet a kép. Magából a leírásból is látszik, hogy egy túlzott képet próbáltál lefesteni a sráctól.
Uccsó, tökéletesen igazad van! Hatásvadász kerdés......
Amúgy lehet nagy a f@rka, én ilyenkor mindig erre gondolok. 😉
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!