Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulnátok ha meglátnátok, hogy a barátnőtök egy igénytelen lakásban él?
Elsö kérdés: mennyi idös a lány és doglozik vagy tanul?
Második: a fürdöszoba ha takarítva van, azaz csak régen lett felújítva, az nem igazán gond.
Harmadik: ha a saját szobája tiszta, akkor nem lenne probléma.
Ha felnött, dolgozó nö, akkor már igen, mert akkor lenne lehetösége arra, hoyg legalább egy szobát béreljen valahol és ott olyan rendet tartson, amilyen neki megfelelö.
"Dolgozik, 25 éves. Nem keres annyit, hogy albérletre kidobhassa a pénzt, "
Igen, ilyen esetben eléggé átgondolnám a folytatást, mert ezek szerint a lány ugyanannyira igénytelen, mint a szülei.
Penesz-peneszolo,megfizetheto es azonnali eredmeny
Fugan penesz: domestosba aztatott vattat ratapasztod egy ejszakara,kifeheriti,filleres dolgok
Szobadat egy haveroddal egy nap kifested amikor a szuleid nem latjak.Ha kesz vagytok mit tennenek,osszekoszoljak duhukben?
Nagy kulonbseg van a szegenyesseg es az igenytelenseg kozt.
Egy uveg domestos,nemi ecet,szodabikarbona es egy szivacs csodakra kepes.
Butorok felujitasara vannak hobbi butorfestos oldalak.
A sracokat az igenytelenseg taszitja nem az h a butorok stilusa nem harmonizal.
Hasonló körülmények között élve, párom nem riadt el, nem berzenkedett a nálam töltött időtől sem. Engem jobban zavart a helyzet, mint őt.
Azóta összeköltöztünk, és maradjunk annyiban, hogy itt én vagyok a rendmániásabb. :) Ha valaki ilyen körülmények között él, még nem törvényszerű, hogy saját maga is disznó legyen.
Hát ha ezt így elmondaná, és látnám is hogy a szülők nem hagynak semmin változtatni, akkor nem riasztana el. Elején ebben az esetben azt szorgalmaznám hogy nálam legyünk és ne náluk.
Összeköltöznék vele közös albérletbe, aztán ott kiderülne ő mennyire szereti a tisztaságot meg a rendet. Amúgy ez nekem például nagyon fontos dolog egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!