Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen igénytelen a párom?
5 éve vagyunk együtt, korábban mindig nagyon figyelt magára, ezt is pozitívan értékeltem benne.
Az utóbbi fél-egy évben viszont olyan szinten hanyagolja magát, hogy hihetetlen.
Derékig érő haja van már vagy 10 éve, mindig rendszeresen ápolta, szebb haja volt, mint nekem, nő létemre. Most azonban ha én nem fésülöm ki, képes hetekig nem fésülködni.
Hosszú idő óta először borotválkozott meg. Zokniváltás, gatyaváltás újabban már csak ezredfordulónként esedékes, akkor is csak akkor, ha ellopom a mosásba a koszosat, míg zuhanyzik, és odacsempészem helyette a tisztát, máskülönben "jó az még" felkiáltással képes lenne visszavenni.
Nincs semmi lelki problémája, legalábbis nem veszem rajta észre. Egyszerűen mintha elkényelmesedett volna. De nincs erre még nagyon korán?
24n, 30F
Hát pedig nekem a depressszívebb időszakaimban szokott ilyen lenni, nincs erőm naponta zuhanyozni, tiszta zoknit keresni, mosni, hajat mosni, fésülködni.
Mi lenne ha megkérdeznéd tőle?
Irigylem a haját. :(
Amúgy jár dolgozni a párod? Munkahelyre is úgy megy, hogy igénytelen, vagy munkanélküli?
22/N
Jár dolgozni, természetesen.
Most kapott egy jobb ajánlatot, oda is be kell mennie holnap aláírni a szerződést, úgyhogy kivételesen ő kért meg, hogy fésüljem meg a haját, mivel ő már nem boldogul.
Én is igénytelen lettem idővel egyszerűen elkenyelmesedtem. Van hogy 1 nap csak 1x furdok , heti 2-3* mosok hajat, sőt a fogmosás is napi 2re csökkent.
Szerintem ez korral jár.
Mennyi ideje éltek együtt?
Én lehet,megjegyezném,hogy vagy vágassa le a haját,vagy ápolja maga,mert nem te vagy a fodrásza.Elárulnád milyen munkahely az,ahol elnézték eddig a loncsos séróját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!