Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet szeretni egy igénytelen férfiban?
Figyelt kérdés
Egyik női barátunk bemutatta az új pasiját... Háát borzasztó ápolatlan volt, szaga volt, zsírós haj, köröm piszok, foghiány stb. Állítólag filozófus.... A lány pedig nagyon csinos vonzó, ápolt, divatos 26 éves lány.. Nem tudtuk ezt a kapcsolatot...Mi lehet a háttérben?2018. jún. 26. 21:31
11/15 anonim válasza:
Hármas meg gondolom az eszével dugtál.
Intellektuális, istenem, ezt a szart még mindig nyomjátok?
Kifilozofált a bugyidból és még büszke is vagy rá? Pf
12/15 anonim válasza:
Hasonló esetben szoktam mondani, hogy szerencséjére nem nekem, kell, hogy tetszen.
Egy ismerősöm egy pizzázóban dolgozik és szokta mondani, hogy sokszor lát olyan párokat, ahol 2-3 feles lehajtása után se értené, mi a szerelem tárgya, pl. igénytelen nő- ápolt, helyes pasi páros vagy a fordítottja.
13/15 anonim válasza:
Hát igen...a szerelem rosszabb, mint a drog, szerencsére én leszoktam róla.
14/15 anonim válasza:
Azért látszik h kamu mert túltoltad...még egy k...rva kamukerdest sem tudsz kitallni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!