Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pszihologushoz megyek utána tudok a tulsulyos nőkhöz vonzódni?

Figyelt kérdés
Azt tanácsolták ismerkedjek idősebb tulsulyos nőkkel ha a korombeli és fiatalabb vékonyak nem akarnak tőlem párkapcsolatot ők majd akarnak. De nem vonzodok az ilyen nőkhöz. El lehet érni hogy vonzodjak? Én nem vagyok tulsulyos, mindig is taszitottak a kövér emberek
tegnap 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Tulsulyos nőknek, ugyanugy elvárás az, ami a vékonynm nőknek is
ma 05:31
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem
ma 06:54
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Ezt linkeld már be, hogy hol kaptál ilyen tanácsot?

Ott lesz a dolog hiteltelen, hogy valaki szerint ők majd akarnak veled kapcsolatot. Miért is?

ma 07:50
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Az nem gaz ha terapiara jarsz.

De ne ez legyen a celja hanem az onismeret.

ma 08:21
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Orvos ebben nem segíthet.

Tiszázd le magadban hogy a nők akiket akarsz, ők kit akarnak? Nézd meg a kiszemelt nőknek az előző pasijukat. Miben más tőled? Gazdagabb? Tanultabb? Vékonyabb ? Izmosabb? Stb és valtozz meg te is olyanra pár év kitartó munkával.

ma 08:23
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Ha a vékony nők tetszenek, akkor a vékony nők tetszenek. Pont. Ezt nem tudod átkattintanina fejedben. Ezert senki nem fog hatagudni rád.

Kezdj akkoe vekony nővel, (javaslom a 15 ös tanács megfogadását)

Én pl tulsulyos vagyok, de nem hatagszom senkire, ha emiatt nem tetszem valakinek...- nekem meg nem tetszenek a csóró, eletben semmit el nem ért, eletkeptelen pasik. Egyszerüen, képtelen vagyok vonzódni hozzájuk, sőt, taszitanak, ezért nem kezdek olyannal. Ennyire egyszerü a képlet.

ma 08:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Menj el mindenképpen, mert a kérdés alapján nagyon jót fog tenni.
ma 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!