Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pszihologushoz megyek utána tudok a tulsulyos nőkhöz vonzódni?
Ezt linkeld már be, hogy hol kaptál ilyen tanácsot?
Ott lesz a dolog hiteltelen, hogy valaki szerint ők majd akarnak veled kapcsolatot. Miért is?
Az nem gaz ha terapiara jarsz.
De ne ez legyen a celja hanem az onismeret.
Orvos ebben nem segíthet.
Tiszázd le magadban hogy a nők akiket akarsz, ők kit akarnak? Nézd meg a kiszemelt nőknek az előző pasijukat. Miben más tőled? Gazdagabb? Tanultabb? Vékonyabb ? Izmosabb? Stb és valtozz meg te is olyanra pár év kitartó munkával.
Ha a vékony nők tetszenek, akkor a vékony nők tetszenek. Pont. Ezt nem tudod átkattintanina fejedben. Ezert senki nem fog hatagudni rád.
Kezdj akkoe vekony nővel, (javaslom a 15 ös tanács megfogadását)
Én pl tulsulyos vagyok, de nem hatagszom senkire, ha emiatt nem tetszem valakinek...- nekem meg nem tetszenek a csóró, eletben semmit el nem ért, eletkeptelen pasik. Egyszerüen, képtelen vagyok vonzódni hozzájuk, sőt, taszitanak, ezért nem kezdek olyannal. Ennyire egyszerü a képlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!