Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pszihologushoz megyek utána tudok a tulsulyos nőkhöz vonzódni?

Figyelt kérdés
Azt tanácsolták ismerkedjek idősebb tulsulyos nőkkel ha a korombeli és fiatalabb vékonyak nem akarnak tőlem párkapcsolatot ők majd akarnak. De nem vonzodok az ilyen nőkhöz. El lehet érni hogy vonzodjak? Én nem vagyok tulsulyos, mindig is taszitottak a kövér emberek
tegnap 22:36
1 2
 1/16 parmi_zyklonB válasza:
61%

Nem lehet! Aki ilyet mond az menjen kövér férfiakkal dugni.

Menj kurvázni ! Jobb mint egy kövér nő.

tegnap 22:44
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem
tegnap 22:54
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

nem fog menni

teli van a világ emberi hulladékkal aki ilyet tanácsol az pont ilyen

tegnap 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Ez butaság.

Nem kell senkinek olyan emberekre fanyalodni, akikhez egyébként nem vonzódik. Ez a másik félnek is megalázó.

A pszichológus nem ebben tud segíteni (már ha tud bármiben). Próbálj jobban kinézni, fejleszteni az önértékeléseden. Egyébként nem csak az öreg és kövér nők vannak egyedül. Vannak fiatal, sovány nők is, akik nem annyira szépek, ők is beérik az átlagos pasival.

Egyébként én 48 éves nőként elhajtanám a fenébe azt a 30-as férfit, aki azért próbálkozik nálam, mert én már úgyis annyira reménytelen helyzetben vagyok, hogy beérem vele is.

Nekem az kell, hogy a férfi ENGEM akarjon, és legyen boldog, hogy velem lehet. A ló nincs, szamár is jó mentalitás nem túl vonzó senkinek sem. Fordított esetben neked az lenne?

tegnap 23:39
 5/16 anonim ***** válasza:
47%

"A ló nincs, szamár is jó mentalitás nem túl vonzó senkinek sem. Fordított esetben neked az lenne?"

A férfiakat ez nem érdekli, ezért izgatja őket a nemi erőszak is. Nekik rohadt mindegy, mit akar a nő, csak betehessék a farkukat.

ma 00:18
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Inkább azért lenne szükséged pszichológusra, hogy rendbe tegye a fejedben a dolgokat, mert vannak gondok 🤦‍♀️
ma 00:21
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
A pszichológus abban nem tud segíteni, hogy olyan nőkhjöz vonzódj, akik taszítanak. ABban viszont igen, hogy kicsit rendet tegyen benned.
ma 00:22
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Miből gondolod, hogy az "idősebb, túlsúlyos" nők olyan férfiakra várnak, akik undorodnak tőlük?
ma 00:31
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Trollkodunk, trollkodunk?
ma 00:32
 10/16 anonim válasza:
100%

Az eredeti kérdésedre a válasz, hogy egy pszichológussal feltárhatjátok mi a lelki alapja annak, hogy nem vonzódsz a túlsúlyos nőkhöz, miért taszítanak a kövér emberek, miért alakult ez benned ilyenné. És ezt a mintát segíthet megérteni, lebontani.

Viszont akarod-e ezt te, van-e valós változni akarás benned?

Másrészt, nem is értem ki az, aki olyat tanácsol a másiknak, hogy ismerkedjen olyanokkal, akik nem tetszenek neki, nem vonzóak szàmára. Érdekes egy ember lehet, nem jó értelemben persze.

ma 01:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!