Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden erősen túlsúlyos nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden erősen túlsúlyos nő önbizalom hiányos és azt gondolja,hogy egy férfinak sem kell?

Figyelt kérdés

Ha magát emiatt csúnyának tartja,azt hiszi,hogy mindenki szerint csúnya?

Úgy gondolom nagyon nehéz elhitetni egy ilyen alkatú nővel,hogy én szépnek és vonzónak látom.Vagy tévedek?

dec. 14. 13:17
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Végülis nekem mindegy,hogy fétis vagy ízlés.Nekem akkor is az extrém kövér nők tetszenek.Mindenki annak nevezi,aminek akarja.Azt én is tudom,hogy egyedi az ízlésem.Ettől még teljesen normális férfi vagyok.Azzal is tisztában vagyok,hogy nem egészséges az extrém túlsúly,de ettől még az ilyen nők vonzanak csak.
dec. 19. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!