Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak ha egy férfinak 25-30 éves kora körül sem volt soha nővel kapcsolata?
Teljes mértékben csak a külső megjelenésre vezethető vissza vagy a távolságtartó, visszahúzódó személyiség lehet ezért a felelős? Milyen mértékben befolyásolja a személyisége azt, hogy odáig jut valaki hogy 25-30 éves kora körül sem volt semmilyen kapcsolata a nőkkel? Mennyire látszik az egy férfin ha visszahúzódó és nincsen önbizalma? Már ezek a dolgok is elegendőek ahhoz, hogy egyedül maradjon és esetleg soha egyetlen nő se próbáljon meg felé nyitni vagy a fent említett dolgok miatt a férfi észre sem venné a nő közeledését? Ebben az életkorban vissza lehet-e még fordítani az elkeseredettség miatt kialakult önbizalomhiányt, a felmerülő erekciós zavarokat, a teljes mértékben lecsökkent szexuális vágyat, a testi adottságai iránt érzett szégyenérzetet (Pl szerinte kicsi a pénisze)
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
A mai vilagban mar az eleg egy ferfinak, hogy egyedul maradjon, hogy fel centivel hosszabb a bal kislabujja, mint a jobb. Ugy elszalltak a nok igenyei......
49F truecel
A külsőm, hogy milyen lehet azt nem tudom megítélni.
Szociális életem valóban nincsen. Amikor évekkel ezelőtt odamentem a nőkhöz és próbáltam velük ismerkedni ugyan el nem zavart senki sem de én vetettem véget az ismerkedésnek mert így éreztem esélyem sincsen, ha a nők nyitottak felém akkor pedig elmenekültem mert azt gondoltam hogy úgysem lennék jó. Mára odáig jutottam hogy kb semmit sem osztok meg magamról a külvilágnak. A munkahelyen sem ismernek engem, ott is teljes mértékben a zárkózottság jellemző rám.
Az ember folyton fejlődik, olyan nincs, hogy valamit nem lehet vissza fordítani, ha nem olyan betegségről van-e szó. Tehát, ha nagy általánosságban egészséges emberről beszélünk, akkor előbb-utóbb változni fog.
Az, hogy ki mikor kezdi el vagy csöppen bele, az változó. Nem jelent semmit. Valakinek 50 évesen születik az első gyereke.
Én is abban a helyzetben vagyok, hogy ~30 éves koromig egy normális kapcsolatom nem volt. Azóta van egy feleségem már 4éve, akivel úgy kezdtük a COVID bezárási időszakban, hogy parkból este egyikünknél folytattuk, ahova rendeltünk kaját. Majd még aznap este lefeküdtünk egymással, mert úgy adta magát a helyzet.
Igaz, a szex éhség miatt első sorban szexuálisan kellettek a nők, semmint érzelmileg. Persze nagyon bánni se tudtam még a nőkkel, de ezt bele kell kalkulálni, hogy a tapasztalatlan férfi fog hülyeségeket csinálni randi/kapcsolat elején.
De mindennek a lényege, hogy hogyan kezeled és hogyan értelmezed. Rá is kérdezhetsz, hogy miért csinálta ezt, de nem felháborodva, hanem érdeklődve. Benne van, hogy ő se fogja tudni, mert egy kósza ötlet volt.
Mi is úgy voltunk a párommal, hogy első nap kvázi összeköltöztünk, és nézzük meg egymást, megleszünk-e. Azóta is tart. :)
"a nők nyitottak felém"
Mondom, hogy kezd felhigulni az incelszakma. Felem csak ket no nyitott, de mind a ketto nalam idosebb, es pfffff, hagyjuk.....
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!