Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak ha egy férfinak 25-30 éves kora körül sem volt soha nővel kapcsolata?
Teljes mértékben csak a külső megjelenésre vezethető vissza vagy a távolságtartó, visszahúzódó személyiség lehet ezért a felelős? Milyen mértékben befolyásolja a személyisége azt, hogy odáig jut valaki hogy 25-30 éves kora körül sem volt semmilyen kapcsolata a nőkkel? Mennyire látszik az egy férfin ha visszahúzódó és nincsen önbizalma? Már ezek a dolgok is elegendőek ahhoz, hogy egyedül maradjon és esetleg soha egyetlen nő se próbáljon meg felé nyitni vagy a fent említett dolgok miatt a férfi észre sem venné a nő közeledését? Ebben az életkorban vissza lehet-e még fordítani az elkeseredettség miatt kialakult önbizalomhiányt, a felmerülő erekciós zavarokat, a teljes mértékben lecsökkent szexuális vágyat, a testi adottságai iránt érzett szégyenérzetet (Pl szerinte kicsi a pénisze)
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Nekem az jutott eszembe, hogy te akarod igazán, teszel érte? Belső késztetés hogy legyen valakid vagy szociális nyomás? Boldog vagy egyedül? A boldogságot egy kapcsolattól várod? Milyen számodra az ideális nő, mit tudna nyújtani neked? Te mit tudnál nyújtani neki? Egy ilyen gondolatmeneten végigmennék a helyedben.
Amúgy valószínűleg ez a beteges mértékü szociális fóbia, zárkózottság és szorongás az oka. A legutolsó suttyó csóró ronda szarházinak is van nője, mert nem egy szürke kisegér aki kerüli az emberi kontaktus minden formáját. Ezek után nem igazán értem min csodálkozol, dolgozz magadon és lépj ki a világba. Neked is lesz kapcsolatod.
"A legutolsó suttyó csóró ronda szarházinak is van nője"
Suttyo, ronda, oreg noje van, azt hozza kell tenni. Gondolom, a kerdezonek nem olyan kene.....
40F truecel
Tenni azért nem teszek érte mert nem hiszek abban, hogy bárkinek is kellenék. Bennem az a tudat él gyermekkoromtól kezdve, hogy nekem nem szabad a nők közelébe mennem mert csak zavaró tényező lennék számukra. Nem tudom magamat elképzelni egy kapcsolatban mert idegen lenne számomra tartozni valakihez.
Alapjába véve egyedül is el vagyok. Sokszor magam sem tudom, hogy miért vagyok néha magam alatt amiért senkim sincsen. Talán az lehet ennek az oka, hogy a nőkkel soha semmilyen kapcsolatban sem voltam. Például középiskolában, egyetemen is kerültek engem, a nevemet sem tudták szerintem. Hiányzik számomra az, hogy szerintem soha nem tetszettem egyetlen nőnek sem, nem hívtak engem sehova sem hogy a társaságukban legyek vagy egyszerűen a munkahelyen olyan kapcsolatom legyen egy nővel hogy örömmel töltené el a társaságom es pl a szünetekben szívesen beszélgetne velem. Ehelyett engem teljesen levegőnek néznek vagy én nem vettem észre azt, ha próbáltak volna felém közeledni mert szociálisan teljesen nulla vagyok.
Egyre inkább azt érzem hogy számomra csak a prostituáltak maradnak , ha valaha is szeretnék egy nő közelében lenni és esetleg megtapasztalni a szexet is.
Az elobb azt mondtad, hogy a nok nyitottak feled. Most meg azt, hogy levegonek neztek. Fura vagy, kerdezo. Amugy nem is probalkoztal noknel soha, vagyis de facto nem is utasitottak el. En 28 eves korom elott probalkoztam, de elutasitottak/friendzone-oltak. Utana lettem blackpill-tudatu. Viszont szerintem te blackpill-tudatu vagy gyarilag, aminek en orultem volna, sok felesleges szartol menekultem volna meg.
"Egyre inkább azt érzem hogy számomra csak a prostituáltak maradnak , ha valaha is szeretnék egy nő közelében lenni és esetleg megtapasztalni a szexet is"
Mondjuk a verest, lehuzast, markecolast, nemi betegsegeket kockaztatva, tegyuk hozza. De nalatok, Europaban, ez eleg konnyen elerheto dolog.
40F truecel
A középiskolás éveim alatt történt hogy egy lány évfolyamtársam mindig oda ült hozzám a vonaton és beszélgetett velem és mindig érdeklődött hogy mikor utazom haza és Ő is mindig ugyanakkor utazott. De annyira kellemetlen és nyomasztó volt nekem a közelében lenni hogy inkább elmenekültem, ezen kívül kétszer történt meg az, hogy odajött hozzám egy lány de mivel nem tudtam mit kezdeni a helyzettel továbbra is a menekülést választottam.
Akkor el kell fogadni, hogy visszataszító a megjelenésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!