Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves férfinak elképzelhető, hogy azért nincs pár hónanál hosszabb kapcsolata mert minden nap füvezik?
Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 13:15
1/10 anonim válasza:
Talán esetleg netalántán el tudom képzelni hogy lehet, hogy van némi köze hozzá. 🙃
2/10 anonim válasza:
Lehetséges.
Szerintem fiatal korban nem katasztrófa, de ennyi idősen már illene lassan felnőni. :D
3/10 anonim válasza:
Lehet, mondom, csak lehet. Megeshet az ilyen, tudod, előfordul...
Amúgy ha minden nap tép, képzelem, mennyi kapacitása van normálisan dolgozni meg rendet tartani az életében. Uram bocsá', odafigyelni magára, esetleg sportolni...
4/10 anonim válasza:
Volt ilyen időszakom hogy minden este kicsit, semmi gond nem volt a felsoroltakkal, akkoriban kezdtem rendszeresen sportolni, akkor kaptam meg a legjobb állásom, stb. :)
Csak mint írtam, szerintem egy idő után az ember felnő, legalábbis nekem egy idő után egyszerűen unalmas volt, meg macerás, meg nem is tudom, nem vágytam rá többé.
5/10 anonim válasza:
Ki akar egy drogosnak gyereket szülni pl.... Szóval nagy az esély rá, hogy ez közrejátszik,jah.
6/10 anonim válasza:
Ez a kettő akkor is vészcsengős, ha nem függ össze.
8/10 anonim válasza:
Na, idegyűltek a narkósok, mindenki le van pontozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!