Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkepzelhetö, hogy magányosan ül otthon?
A pasim felkapta a vizet es par napja nem beszel velem. Addig szinte non stop kapcsolatban alltunk , hivott reggel delben este
Az a tipus aki nem szeret egyedul lenni , baratai sincsenek rajtam kivul nem volt senkije, persze lehet online ismerkedik
Utóbbi két hétben kevesebbet hivott mindenre megsertödött
Most meg látom hogy reggel 10 kor bejelentkezik a messengerre utana eltunik 10 óra is a következö bejelentkezésig tehat nem ül otthon , nincs neten
Szerintetek ?
Eddig valósággal kapaszkodott belém , nem erdekelte van idöm nincs idöm hivott , hanyagoltam miatta csomó teendömet
Nagyon magányos amúgy , mindket felesege elhagyta
Nöket szereti es kapcsolatfuggö
Nem hiszem hogy egyedul van mert halálra unná magát
Úristen! Nincs neten! Most mi fog lenni? Össze fog dőlni a világ! :O :O :O
Talán a jó időben kiszellőzteti a fejét, és elgondolkodik, hogy kell-e ilyen csaj neki, mint te.
"persze lehet online ismerkedik"
:O Vagy elgondolkodik a történteken.
És te kerested ezalatt az idő alatt?
Akkor ne kattogj már ezen, és ne képzelj bele mindent. És mi van, ha rájött a hibáira? És mi van, ha le akarja vonni a tanulságot a történtekből? És mi van, ha munkaügyi problémái vannak? És mi van, ha fontos elintézni valói vannak, amit eddig hanyagolt miattad?
És mi van, ha rájött, hogy nem jó függni a másiktól?..stb..stb..stb.
És miért kapta fel a vizet? Milyen okot adtál neki rá?
"Egyszeruen nem hiszem el hogy elengedi ezt a kapcsolatot anelkul hogy mas lenne neki es ul egyedul es nezi a tevet"
Az, hogy te mit hiszel, a te dolgod. Az, hogy mi a valóság, az meg majd kiderül. Szerintem a kettő teljesen különbözik egymástól.
Mert szerinted teljesen elképzelhetetlen, hogy elege lett belőled és ezért szakít, anélkül, hogy lenne neki más?
:D :D :D
De gyerek vagy még, kislány.
A legtöbb épeszű férfi nagyon is úgy szakít, ha nem érzi jól magát, hogy nincs más a képben. Csak rájön, hogy ha nem boldog, minek húzza mindenki idejét?
Én is, és a barátaim is így csináljuk. Van, aki nemrég vált el, és még a láthatáron sincs senki, nem isnismerkedik. De boldogtalan volt, sokat próbálkoztak, végül váltak.
Mi ebben a fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!