Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy nem is szerettem igazán?
Szakított velem az exem pár hónapja... már akkor is éreztem hogy egy harmadik személy is a képben van, úgyhogy írtózatosan szenvedtem.
Most kb kinyomoztam, hogy ki lehet a csaj, és (tudom hogy nem minden a külső) de nem egy szépség és ez nagy vigaszt nyújt. Elképzelhető , hogy inkább azért viselt meg annyira a szakítás mert éreztem hogy lecserélt másra és a bizonytalanság miatt , hogy vajon ki lehet a nő?
Nem tartom valószínűnek, hogy nem szeretted, mivel akkor nem nyomoztad volna ki az ő kiszemeltjét. Nekem is volt hasonló, és az én lelkemnek is jobbat tett, mikor megláttam, hogy kivel van együtt noha soha többet nem jöttem volna össze vele és önszántamból nem is mentem vissza hozzá.
Valószínű az is, hogy a bizonytalanság is megviselt ha tartottad vele továbbra is a kapcsolatot. Elég kellemetlen tud lenni, ha még te sem tudod ,hogy mi is van körülötted, és csak várni tudod, hogy mi legyen a vége..
24/F
Amikor “lecserélnek”, mindig megviseli az embert rendesen. Ezt te érzed, hogy mennyire szeretted, mekkora volt a láng benned amikor kidobott. :D
Én is voltam ebben a helyzet de egyet tudok csak tanácsolni. Ne foglalkozz velük. Ez rajtad már nem segít, hogy “nem egy szépség” az új csaj. Ideig-óráig megnyugtat, de aztán rájössz, hogy ugyan úgy egyedül vagy. Eldobva. Lépj tovább és soha ne nézz vissza! ;)
Igen egyetértek Veled.
Valahogy erre szükségem van a lezáráshoz, hogy tudom , hogy jó vele van. Feldolgozom , hogy Ő rá cseréltek le és kész.
De amég nem tudom ki az , topmodelleket képzelek bele a sztoriba stb... addig csak örlődök.
Nem akarom lesni őket,milyen programokat csinálnak, milyen képeket raknak ki meg hasonlók. Csak tudni szerettem volna ki az
Akkor most már megnyugodtál?
Vagy azóta is nézegeted őket? :)
#6 Persze. Megértem.
Engem is kicsit lenyugtatott amikor megláttam, hogy ki lett az "utód". Az én esetemben egy "Én v2.0" volt kinézetre.
Azért ne nézegesd őket, mert nem fogod tudni így lezárni rendesen ezt a témát így. Pedig le kell. Egyedül magadnak ártasz vele, ha nézegeted őket. Akkor is, ha ezt most nem így érzed.
igen, értem én.
Csak azt nem értem minek ezek a cinikus mosolygós smiley-s kérdések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!