Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető hogy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy nem is szerettem igazán?

Figyelt kérdés

Szakított velem az exem pár hónapja... már akkor is éreztem hogy egy harmadik személy is a képben van, úgyhogy írtózatosan szenvedtem.

Most kb kinyomoztam, hogy ki lehet a csaj, és (tudom hogy nem minden a külső) de nem egy szépség és ez nagy vigaszt nyújt. Elképzelhető , hogy inkább azért viselt meg annyira a szakítás mert éreztem hogy lecserélt másra és a bizonytalanság miatt , hogy vajon ki lehet a nő?

2019. nov. 3. 16:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mintha én lennék a szánalmas h rá merek keresni kire cseréltek le
2019. nov. 3. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Mert az is vagy. Szánalmas.

Rohadtul mindegy, hogy SZERINTED kevesebb külsőre a másik nő. Nem számít a külső. Viszont, hogy belül szebb az a csaj, egészen biztos, különben nem lettél volna lecserélve.

Most lehet megsértődni.

2019. nov. 4. 05:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Egyreszt nem ismersz engem, nem tudsz arrol hogy milyen kapcsolatunk volt, 5 mondatom alapjan “itelsz” ...

Masreszt, a kulso igenis szamit. Illetve Jol ismerem Ot, tudom milyen tipusu lanyok tetszenek Neki.

2019. nov. 4. 09:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Es egyebkent Te vagy a szanalmas ,hogy direkt megprobalsz bantani meg belemrugni.

Tisztaban vagyok a kulsommel, biztos megfogta valami abban a lanyban, de nem a szepsege

2019. nov. 4. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!