Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy 30 éves kor után lehet érezni igazából őszinte, igaz szerelmet?
Az érzés igazi. Hogy ti az "igazik" vagytok-e egymásnak, azt meg majd szépen eldöntitek.
33/f
A szerelem nem korfüggő.
Sokkal durvábban vagyok szerelmes, mint 30 előtt. Sokkal jobban megélem, sokkal szenvedélyesebb.
Nem tudom. Nekem az ovis szerelmek őszintébbnek tűnnek.
Minél felnőttebb valaki, annál több érdek alakítja a vonzalmat: van-e jó szakmája - el kéne már költözni otthonról, mert ott borzasztó - kifutok az időből, ha gyereket szeretnék szülni - szexhiányom van - igaz, hogy nem róla álmodoztam tinédzser koromban, de olyan jó ember - a szerelem hülyeség, most akkor haljak meg egyedül? - nem tudok egyedül fenntartani egy házat
Bármennyire megveti a társadalom, ha érzelmek vannak egy szeretői kapcsolatban, azok sokkal őszintébb érzelmek, mint az érdekek által fenntartott kapcsolatok. Nem akarnak egymástól semmi mást, csak egymást. Oké, van aki érzelmek nélkül csinálja, de az szerintem nem megy bele tartós szeretősdibe.
Én azt látom, lehet akármilyen elsöprő is egy vonzalom, ha az egyéb érdekek nem támogatják, akkor abból nem lesz semmi ennyi idős korban.
Én pl. bármilyen fura, azért engedtem el az érzéseimet egy srác felé régebben, mert albérletben élt és nem fenyegetett az a veszély, hogy miatta el kell költözzek az otthonomból. Annyira megszoktam azt, hogy én vagyok otthon, hogy soha nem lettem volna képes feladni ezt a szabadságomat és kiszolgáltatni magam valaki más otthonában. Emiatt ideális jelöltnek számított az illető. Vonzódtam hozzá és később bele is szerettem, de ha nem is teljesen tudatosan, belejátszott a döntésembe, hogy volt jövőnk, nagy volt a valószínűsége, hogy ő fog hozzám költözni és ő lesz a kiszolgáltatott, nem én. Elég gáz, de ez van. Az ő életében meg nyilván azért passzoltam bele, mert megoldottam a lakásgondjait. Azóta voltam már vegytisztán szerelmes, amikor nem akartam a másiktól semmit, mert elképzelhetetlennek éreztem volna vele a hétköznapokat és nem akartam, hogy eltartson vagy furikázzon autóval ide-oda, nem akartam tőle se gyereket, se azt, hogy segítsen be a rezsibe...Más kérdés, hogy az ő érdekkörébe nem fértem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!