Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallottam a páromnak és nem viszonozta, hanem ezt mondta, szerintetek?
Annyit mondott, hogy: értékelem és tudom, hogy különleges és nagyon fontos vagyok neked, adott egy puszit és még hozzáfűzte, ha nem lennék akkor nagyon hiányoznék neki...
26L
Hogy ő ilyen, én se nagyon mondom ki hogy szeretlek, nem igazán vagyok az a fajta, de nem is kell. Az aki mindig szajkózza, nem feltétlen van is mögöttes tartalom. Ezt tettekből kell érezni.
HA a férjem azt mondja szeretlek nyuszi, akkor én a legtöbbször elmormolok valamit, és odanyomom a fejem a mellkasához és bújok mint egy kiscica, de én híve vagyok annak, hogy nem a szeretlek szóból fogja érezni hogy igazán szeretem.
Ez kb. ilyen szitu lehetett:
- Szeretlek!
- Köszi.
2# Haha Te legalâbb elmormolsz valamit.Aztán még bùjsz is.
Kérdező párja meg ez a kisbeszéd.Milyen duma ez az értékelem,hogy fontos,és különleges vagyok neked?Eh,.Aztán puszi a homlokra,hiányozna is ez,mert más biztos nem szeretne így annak ellenére hogy nem tudom ezen a színvonalon viszonozni.
Jó, hát igen, ez én vagyok, lehet h ez a csávó meg nincs simán olyan szinten mint a csaj nem szerelmes.
Az is megeshet. A főnököm jó mondása: " Bármi megtörténhet" :D
Ő még nem mondta ki soha, hogy szeret. Utána hát igazából elhumorkodtam és mondtam: Hát kezdetnek nem rossz. :) Aztán erről nevetgéltünk, és mondtam, hogy na jó viccet félre téve ezt egy szerelmi vallomásnak fogom venni. De akkor is vicceltem. Erre azt felelte, hogy ne adjak a szájába szavakat...
Ha szóba kerül a kapcsolatunk akkor mindig az van, hogy igen, velem akar lenni, igen kötődik is, jól el vagyunk, de még nem érzi azt, hogy szerelem lenne. Én is hiányolom picit ezt a hatalmas rózsaszín ködöt... mindent megbeszélünk, nagyon sokat dolgozunk a kapcsolatunkon, hogy működjön (olyan, mintha már évek óta együtt lennénk), és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. De úgy látszik még mindig nem eléggé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!