Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmet vallottam a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallottam a páromnak és nem viszonozta, hanem ezt mondta, szerintetek?

Figyelt kérdés

Annyit mondott, hogy: értékelem és tudom, hogy különleges és nagyon fontos vagyok neked, adott egy puszit és még hozzáfűzte, ha nem lennék akkor nagyon hiányoznék neki...

26L

2019. febr. 5. 12:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
Jelenleg olyan mint ha egy barátság extrákkal kapcsolatban lennétek.
2019. febr. 5. 14:22
 22/27 anonim ***** válasza:
83%
A tested nyilván még kívánja.... és mint megnyilvánulásából kitűnik ügyel arra hogy ha majd lelèp, bekussoltathasson valami ilyesmivel:”Mikor áltattalak azzal hogy szeretlek?! Ígértem e neked hogy elveszlek?!Hiányozni fogsz de úgy érzem tovább kell hogy álljak, ne nehezíti meg a helyzetet!”
2019. febr. 5. 14:33
 23/27 anonim ***** válasza:
87%
3 hónapja vagytok együtt, karácsonykor majdnem szétmentetek, és dolgoztok a kapcsolaton... hát nekem ez nagyon erőltetett menet.
2019. febr. 5. 15:30
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nagyon szép válasz volt a párodtól, valószinűleg őszinte is. Mitől lett volna szebb, ha azt mondja, ő is ? Nem mindenki tud egyébként könnyen beszélni az érzéseiről. Lényeg , hogy érezd, hogy szeret, nem kellenek ahhoz mindig szavak. Az is előfordulhat, hogy még 3 hónap után nem szeretné mondani, korainak tartja. Ez még nem vetiti előre a kapcsolatotok komolyságát.

Amikor én a vőlegényemnek mondom hogy szeretlek (vagy forditva), mi sem szoktuk visszamondani mindig, hogy én is szeretnek. Van hogy csak visszamosolygunk a másikra, ettől függetlenül nagyon boldogok vagyunk :)

2019. febr. 5. 15:44
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
24* De kis szònoklatot Te sem tartasz helyette,mint kérdező barátja.
2019. febr. 5. 15:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Hát kiábrándultam volna secperc lehet...

Nem nárcisztikus? Ez a szöveg pont olyan hatása van nekem. De ha nem, akkor is szerintem én hagynám a francba ezt a kapcsolatot. Azért ha 1 év alatt sem szereted meg a másikat annyira, hogy ki tudjad mondani neki ezt a szót, ott nagy bajok vannak. Még külön le is csesz téged, hogy ne mondjad meg mit gondol ő a te irányodban! Nehogy már bele magyarázd, hogy ő szeret téged, pláne szerelemmel!

Szerintem ezen gondolkodj el!

2019. febr. 6. 06:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Félre olvastam, 3 hónapja vagytok együtt jaaa... Lehet neki több idő kell, mert ő úgy jött össze veled, hogy csak tetszel neki. De ha nem alakul ki nemsoká a szeretet, akkor is azt mondom baj van. Úgy nem jó együtt lenni, hogy neki teher majd ha "rajta lógsz", mivel te meg szerelmes vagy... Ő meg ki sem tudja mondani a szót.
2019. febr. 6. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!