Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallottam a páromnak és nem viszonozta, hanem ezt mondta, szerintetek?
Annyit mondott, hogy: értékelem és tudom, hogy különleges és nagyon fontos vagyok neked, adott egy puszit és még hozzáfűzte, ha nem lennék akkor nagyon hiányoznék neki...
26L
" Csak nehogy kiderüljön, hogy valójában te nem szereted saját magad, és ez a bajod, ezért várod tőle a folytonos megerősítést."
Hmmm, na ezek az igazi gyk-s levezetések, gyk-s logika.
Nem vagytok egy szinten még a pasiddal ezen a téren, ergó, te nem szereted magad, mert rossz volt a gyerekkorod, mert gyerekgyilkos vagy, meg mert mit tudom én miért :D
Úr isten, néhány embernek komoly gondjaik lehetne, ha rögtön ilyen dolgokra gondolnak és asszociálnak :D
itt a legtöbb ember logikája alapján ha egy nő elvetélne, az azért van mert utálja a testét, utálja a meg nem született gyermekét, és meg mert nem piros ruhában van éppen. :D
16#
Hát... ezt nehéz megfogalmazni, néha egy lelkesedést hiányolok. Meg amikor előjön a szerelem és kettőnk témája.
De példának okáért, sok mindent meg tudunk beszélni: mármint karácsonykor majdnem szétmentünk és azóta dolgozik az ügyön. Meg, ha bármit megemlítek, akkor utána odafigyel rá, meg dolgozunk együtt a kapcsolaton, kéri olyankor, hogy legközelebb, hagy javítson rajta, hagy csinálja máshogy. Minden olyan túl ésszerűen meg van beszélve. Én most fogok végezni az egyetemen, ő is. Nem is egy egyetemre járunk, messze vagyunk.
Adj neki még időt, úgy tűnik, hogy tesz energiát a dologba.
Nem mindenkinek egyformák az érzései
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!