Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmet vallottam a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallottam a páromnak és nem viszonozta, hanem ezt mondta, szerintetek?

Figyelt kérdés

Annyit mondott, hogy: értékelem és tudom, hogy különleges és nagyon fontos vagyok neked, adott egy puszit és még hozzáfűzte, ha nem lennék akkor nagyon hiányoznék neki...

26L

2019. febr. 5. 12:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Az még hagyján, hogy nem viszonozta a szerelmi vallomást, de ráadásul a válasza beképzelt önelégültséget sugall.....
2019. febr. 5. 13:11
 12/27 anonim ***** válasza:
40%

" Csak nehogy kiderüljön, hogy valójában te nem szereted saját magad, és ez a bajod, ezért várod tőle a folytonos megerősítést."

Hmmm, na ezek az igazi gyk-s levezetések, gyk-s logika.

Nem vagytok egy szinten még a pasiddal ezen a téren, ergó, te nem szereted magad, mert rossz volt a gyerekkorod, mert gyerekgyilkos vagy, meg mert mit tudom én miért :D

Úr isten, néhány embernek komoly gondjaik lehetne, ha rögtön ilyen dolgokra gondolnak és asszociálnak :D

itt a legtöbb ember logikája alapján ha egy nő elvetélne, az azért van mert utálja a testét, utálja a meg nem született gyermekét, és meg mert nem piros ruhában van éppen. :D

2019. febr. 5. 13:12
 13/27 anonim ***** válasza:
16%
Amúgy ha azt mondta volna,hogy ‘én is’,akkor meg elkezdenéd tervezni a lagzit? 3 hónap utàn? Van aki nem dobàlózik a szavakkal,de jogos is.
2019. febr. 5. 13:20
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem szeret igazán, de ugyanakkor nem is hazudik. Ez egyrészt jó, másrészt rossz. Neked kell tudni hogy el tudod e ezt így vele képzelni...
2019. febr. 5. 13:21
 15/27 A kérdező kommentje:
Hát igen... néha én is azt érzem nem szeret igazán. De itt az a kérdés, persze, hogy a szerelem nem csak úgy jön, mármint idő kell neki, és, hogy fog-e egyáltalán valaha úgy érezni. Mert, ha nem úgy nem akarom én sem..
2019. febr. 5. 13:23
 16/27 anonim ***** válasza:
Mikor nem érzed, hogy igazán szeret?
2019. febr. 5. 13:25
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
Most kell bevetni a liba taktikát,és szakítani.Na akkor így rà lehet ébreszteni,hogy hulla szerelmes a gyerek.😅😅Csak viccelek,bocsi.
2019. febr. 5. 13:27
 18/27 A kérdező kommentje:

16#

Hát... ezt nehéz megfogalmazni, néha egy lelkesedést hiányolok. Meg amikor előjön a szerelem és kettőnk témája.

De példának okáért, sok mindent meg tudunk beszélni: mármint karácsonykor majdnem szétmentünk és azóta dolgozik az ügyön. Meg, ha bármit megemlítek, akkor utána odafigyel rá, meg dolgozunk együtt a kapcsolaton, kéri olyankor, hogy legközelebb, hagy javítson rajta, hagy csinálja máshogy. Minden olyan túl ésszerűen meg van beszélve. Én most fogok végezni az egyetemen, ő is. Nem is egy egyetemre járunk, messze vagyunk.

2019. febr. 5. 13:31
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
3 hónap bőven elég hogy tudjam tettszik e az illető /szerelmes vagyok e bele...
2019. febr. 5. 13:36
 20/27 anonim ***** válasza:
90%

Adj neki még időt, úgy tűnik, hogy tesz energiát a dologba.

Nem mindenkinek egyformák az érzései

2019. febr. 5. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!