Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak ha egy férfinak 25-30 éves kora körül sem volt soha nővel kapcsolata?
Teljes mértékben csak a külső megjelenésre vezethető vissza vagy a távolságtartó, visszahúzódó személyiség lehet ezért a felelős? Milyen mértékben befolyásolja a személyisége azt, hogy odáig jut valaki hogy 25-30 éves kora körül sem volt semmilyen kapcsolata a nőkkel? Mennyire látszik az egy férfin ha visszahúzódó és nincsen önbizalma? Már ezek a dolgok is elegendőek ahhoz, hogy egyedül maradjon és esetleg soha egyetlen nő se próbáljon meg felé nyitni vagy a fent említett dolgok miatt a férfi észre sem venné a nő közeledését? Ebben az életkorban vissza lehet-e még fordítani az elkeseredettség miatt kialakult önbizalomhiányt, a felmerülő erekciós zavarokat, a teljes mértékben lecsökkent szexuális vágyat, a testi adottságai iránt érzett szégyenérzetet (Pl szerinte kicsi a pénisze)
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Nekem van egy fiú ismerősöm, neki például mentális problémája van, annyira szorong, sajnos még a barátkozás is nehezen megy neki, nemhogy a csajozás. Nyilván szeretne, de így ezerszer nehezebb nekiállnia.
Olyan is van, akinek alapból alacsony az önértékelése, viszont ezzel vigyázni kell, meg a halogatással, mert egy olyan kis gödörből csinálsz madagnak egy mély árkot, amiből nem tudsz kimászni soha többet :)
Ha 0 kapcsolat ott elgondolkodnek. De egy sajat pelda: kulfoldon ismertem meg egy nagyon helyes , irdatlan jo testtel (edz) rendelkezo borzalmas rendes sracot. Velem lefekudt tavasszal, elotte 2 eve nem volt csajjal (NO SZEX ES ONKIELEGITES) Neki egy eves parkapcsolata volt, azt annyi. Pedig mostmar 27 eves.
Nem ertettem, mert szexben is borzaszto figyelmes volt (de azert latszott hogy reg volt lannyal). Nem ertettem de ahogy egyre jobban megismertem: nagyon introvertalt, egyszeruen szrt ra az egeszre. Van ilyen, akinek a komfortja fontosabb. Az se mindegy mennyire erolteti meg magat. Es mondom, tenyleg egy premium srac volt es elmondtam neki hogy haver, nem ertelek:D mindened megvan amivel minden ujjadra huzhatnal egy csajt. Okos intelligens, galans. Szinte bele is szerettem de nyilvan tavkapcsolat nem volt opcio nalunk.
Sok oka lehet, en 24 eves lany vagyok, egy eves parkapcsolatom volt, nepszeru, kedvelt lany vagyok megis csak 5 partnerrel fekudtem le es egy komoly kapcsolatom volt. Kinek mit dob a gep, ki mennyire hajkurassza hogy legyen parkapcsolata.
Én tudom magamról, hogy nem vagyok jó pasi és egyetlen nőnek sem kellenék. Ezért sem ismerkedem mert nem akarom sem a nőt sem pedig magamat kellemetlen helyzetbe hozni. Egyszerűen tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok hozzájuk méltó.
A kolléganőim akikkel együtt dolgozom rendszeresen megkérdezik, hogy van-e már barátnőm, ismerkedem-e valakivel és mindig meglepődnek rajta amikor azt mondom, hogy senkim sincsen. Ilyenkor magamban mindig elgondolkodom, hogy ők nem látják rajtam, hogy senkinek sem kellenék?
15:36
Ilyenkor magamban mindig elgondolkodom, hogy ők nem látják rajtam, hogy senkinek sem kellenék?
De látják...csak udvariasak szerintem...37F
Én tőlem is megkérdezik ezt de akkor miért kérdezik ha látják hogy nekem se lehet senkim a külsőm miatt? Sokszor ez esik rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!