Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden erősen túlsúlyos nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden erősen túlsúlyos nő önbizalom hiányos és azt gondolja,hogy egy férfinak sem kell?

Figyelt kérdés

Ha magát emiatt csúnyának tartja,azt hiszi,hogy mindenki szerint csúnya?

Úgy gondolom nagyon nehéz elhitetni egy ilyen alkatú nővel,hogy én szépnek és vonzónak látom.Vagy tévedek?

dec. 14. 13:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20.* Ja és az sem segített a dolgon, hogy abban nőttem fel, hogy a szüleim, nagyszüleim azon sajnálkoztak szegény kislány sose fog férjhez menni ilyen csúnyán, kövéren...😔
dec. 17. 21:15
 22/31 anonim ***** válasza:
A ferfiak 99% nak nem kellenek , jo hogy azt hiszik. A durvan kover nok azok max ilyen 1%~a fetises ferfiak szexualis targyai.
dec. 18. 01:28
 23/31 anonim ***** válasza:

22

Nehogy azt hidd!

A duci baratnőim mentek először férjhez, és nem a csóró, mamahiteles "maradékhoz", hanem, rendes, jó egzisztenciával rendelkező, értékes ferfiakhoz

dec. 18. 08:03
 24/31 anonim ***** válasza:
23. A kerdzo 180-200 kilos nokrol irt , azok nem ducik es nem is csak koverek ha nem zsirosbodonok. Amugy a duci az 70-80 kilo nem 120.
dec. 18. 08:05
 25/31 A kérdező kommentje:
Az egy tévhit nálunk,hogy a kövér nők olyan férfiaknak kellenek csak,akiknek nem jut más.Már leírtam itt:lehetne sovány vagy átlagos alkatú kedvesem is,de ők nem vonzanak.Az erősen túlsúlyos nők izgatnak csak,hozzájuk vonzódom.Egyszerűen szépnek,nőiesnek látom őket.
dec. 18. 11:23
 26/31 anonim ***** válasza:
58%
25. Ertette elsore mindenki. Te vagy 0.1%~a a ferfiaknak . Nem sokan vagytok.
dec. 18. 11:46
 27/31 anonim ***** válasza:
22. Miért lenne fétis, vagy tárgy, ha egy férfi vonzódik egy kövér nőhöz? Hagyjuk már a rosszindulatú megbélyegzést. Belső értékekről, Szerelemről még nem hallottál? Én is kövér voltam mikor a férjemmel összejöttünk(125), aztán még kövérebb is lettem (170), most meg már 2 éve le vagyok fogyva (64kg)( 6 éve váltottam életmódot), és ugyanúgy vonzódik hozzám, szeret mint korábban.
dec. 18. 16:12
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
27. Hallottam belso ertekekrol , de neki a nagyon kover nok tetszenek a normal test slkatuak nem sor a 80-90 kilosak se mivel i a 180-200 kilosokra bukik.. mi ez ha nem fetis agytroszt..
dec. 18. 16:34
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

28. Számára a kövér nők vonzóak, attól még az nem lesz fétis. Vagy akkor az is az aki neked tetszik, akikhez te vonzódsz. Mindenki vonzalma fétis ennyi erővel. Nem csak azoké, akik bizonyos típusú emberekhez vonzódnak.

Egyszerűen más az emberek ízlése. Nem kell magas lóról így lenézni azt ami/aki másnak vonzó. Ennyi.

"Észlény"😏

dec. 18. 18:45
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
29. Fetis mert ez nem szimpla kover.. az 50 evet se elik meg igy.
dec. 18. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!