Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire gáz lenne manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gáz lenne manapság a hosszú haj?

Figyelt kérdés

2 éve elhatároztam hogy megnövesztem a hajam férfiként, mivel apai ágon 30 éves kortól kopaszodott mindenki, elég durván. Nem rég fazonra is vágattam (vállig) fodrász szerint szép, egészséges a hajam. Viszont önbizalmam alig, diszkóban volt olyan hogy egy csapat szingli lány azt mondta, bárkivel ismerkednek a haveri körömből (akikkel ott voltam) csak a hosszú hajúval ne kelljen. Mondom, mi a f@sz? Ennyire elítélnek emiatt? Másik meg, ha szakállamat is meghagyom, kapom a mára már rém unalmassá vált “Jézuus!” felkiáltást/röhögést ami elég uncsi már.

21/f

ma 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Maga a hosszú haj nem gáz, de az összhatás már lehet az. Nem mindenkinek áll jól, főleg nem hosszabb szakállal. Amúgy meg van akinek bejön, van akinek meg nem, ez ízlés kérdése. Neked tetszik?

De ha önbizalomhiányod van miatta, akkor lehet nem kéne erőltetni.

ma 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a hosszú haj nagyon, nagyon kevés férfinak áll jól. És ez mindig is így volt. Művész, meg rokker körökön kívül nem is tapasztalom a próbálkozást, mert felismerik, hogy nem éri meg. A szakáll + félrövid haj meg valóban Jézus style. Szerintem a Varga Viktoron is mulatságosan mutat, egy átlag embernél se tudnék elsiklani felette, bár nem vagyok akkora tirpák, hogy kihangosítsam a gondolatot.

De a te korosztályodban még természetes az útkeresés, majd vagy kinövöd a hosszú hajat, vagy a környezeted növi ki a cikizést. Valamelyik 4-5 éven belül megtörténik.

ma 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Manapság már minden baj, tanuld meg kérdező! A kopaszságot is ugyanúgy fikázzák egyesek, vagy a rövid hajat. Hogy biztos otthon vágta magának géppel, és az milyen csöves proli dolog, meg persze hogy rosszul is áll mindenkinek. Ezek szerint már a hosszú haj is baj. Talán a legjobb megoldás az lesz, hogy nyíltan és őszintén képen röhögni végül az idiótákat, akik csak fikázni bírják a másikat, és akiknek minden baj. Bezzeg ők többnyire milyen kis tökéletesek, nem? :)
ma 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz, csak van, akinek nem áll jól, ennyi.
ma 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Ma csak az oldalon nullásra felszedett haj, szakáll, tetoválás, konditerem kombó a menő! Barna szem, barna haj bónuszt jelent. 20 évesen 44-es kar, naponta 40 deka fehérje, gym-addict hozzáállás, szteró, kreatin hegyek, 2 hónap alatt 8 kiló jöjjön fel, mert ha nem, nem lesz elfogadott, nem lesz trendi, nem lesz nő. Ellenben a "könyvtárak" meg üresek, az agy a konzumidióták világába nem túl szexi. Az meg más kérdés, hogy a párkapcsolatok 90%-ban meg csak a fix, pirnós-kamerázós-bevállalós szexről szólnak. Kislányok dugnak kislányokat. Jó is van ez így! 👍
ma 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Na jó, teljesen evidens, hogy igénytelen az arcszőrzeted. Önmagában a hosszú haj, szakáll, bajusz nem baj. De ha valaki semmit nem kezd vele, csak burjáznik össze vissza, kócos, ide oda göndörödik, semmi formája, ápolatlan, és egyszerűen nem látja, hogy gáz.... az taszító.
ma 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró a hosszú haj és kopaszság egy pasinál, de nem vagyunk egyformák. Lehet más nőknek bejön.
ma 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Ott kezdődnek a bajok, hogy olyan társaságban forogsz, ahol csupán a külsőségek alapján alkotnak véleményt.

/persze az is külsőség, hogy széttaposott lyukas cipőt hordasz vagy neonszínű susogós joggingot (á la mode 1982)de természetesen nem ilyenekre értettem/

Az, hogy valakinek dús, erős hajat és szőrzetet adott a természet, vagy már 25 éves korában elkezdett kopaszodni, az semmit sem jelent.

A lényeg, hogy ezeket az adottságokat -vagy éppen a hiányokat- el kell fogadni,és megfelelően kell tudni kezelni.

Ha erre képes vagy, és nem akarsz mások ostoba elvárásának megfelelni, akkor élhetsz boldogan akár derékig érő hajjal, de akár tükörre polírozott kopasz fejjel is. 😉

ma 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg szarul all, igen.

Nekem nagyon ritkan tetszik pasikon a hosszu haj, a felhosszu meg elmegy, ha hullamos vagy göndör..

ma 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, kérdező, mérhetetlenül gáz. Akinek pöcs lóg a lába között, és nem borotválja tarra a fejét, az egy KÖCSÖG az én szememben. Legszívesebben az összes hajasbabának betörném a képét, de legalábbis hányingerem van tőlük, ezt nagyon komolyan mondom. Vissza kellene hozni a kötelező katonaságot, az rendet vágna köztetek.
ma 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!