Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gáz lenne manapság a hosszú haj?
2 éve elhatároztam hogy megnövesztem a hajam férfiként, mivel apai ágon 30 éves kortól kopaszodott mindenki, elég durván. Nem rég fazonra is vágattam (vállig) fodrász szerint szép, egészséges a hajam. Viszont önbizalmam alig, diszkóban volt olyan hogy egy csapat szingli lány azt mondta, bárkivel ismerkednek a haveri körömből (akikkel ott voltam) csak a hosszú hajúval ne kelljen. Mondom, mi a f@sz? Ennyire elítélnek emiatt? Másik meg, ha szakállamat is meghagyom, kapom a mára már rém unalmassá vált “Jézuus!” felkiáltást/röhögést ami elég uncsi már.
21/f
Maga a hosszú haj nem gáz, de az összhatás már lehet az. Nem mindenkinek áll jól, főleg nem hosszabb szakállal. Amúgy meg van akinek bejön, van akinek meg nem, ez ízlés kérdése. Neked tetszik?
De ha önbizalomhiányod van miatta, akkor lehet nem kéne erőltetni.
Szerintem a hosszú haj nagyon, nagyon kevés férfinak áll jól. És ez mindig is így volt. Művész, meg rokker körökön kívül nem is tapasztalom a próbálkozást, mert felismerik, hogy nem éri meg. A szakáll + félrövid haj meg valóban Jézus style. Szerintem a Varga Viktoron is mulatságosan mutat, egy átlag embernél se tudnék elsiklani felette, bár nem vagyok akkora tirpák, hogy kihangosítsam a gondolatot.
De a te korosztályodban még természetes az útkeresés, majd vagy kinövöd a hosszú hajat, vagy a környezeted növi ki a cikizést. Valamelyik 4-5 éven belül megtörténik.
Ott kezdődnek a bajok, hogy olyan társaságban forogsz, ahol csupán a külsőségek alapján alkotnak véleményt.
/persze az is külsőség, hogy széttaposott lyukas cipőt hordasz vagy neonszínű susogós joggingot (á la mode 1982)de természetesen nem ilyenekre értettem/
Az, hogy valakinek dús, erős hajat és szőrzetet adott a természet, vagy már 25 éves korában elkezdett kopaszodni, az semmit sem jelent.
A lényeg, hogy ezeket az adottságokat -vagy éppen a hiányokat- el kell fogadni,és megfelelően kell tudni kezelni.
Ha erre képes vagy, és nem akarsz mások ostoba elvárásának megfelelni, akkor élhetsz boldogan akár derékig érő hajjal, de akár tükörre polírozott kopasz fejjel is. 😉
Valoszinuleg szarul all, igen.
Nekem nagyon ritkan tetszik pasikon a hosszu haj, a felhosszu meg elmegy, ha hullamos vagy göndör..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!