Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire gáz lenne manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gáz lenne manapság a hosszú haj?

Figyelt kérdés

2 éve elhatároztam hogy megnövesztem a hajam férfiként, mivel apai ágon 30 éves kortól kopaszodott mindenki, elég durván. Nem rég fazonra is vágattam (vállig) fodrász szerint szép, egészséges a hajam. Viszont önbizalmam alig, diszkóban volt olyan hogy egy csapat szingli lány azt mondta, bárkivel ismerkednek a haveri körömből (akikkel ott voltam) csak a hosszú hajúval ne kelljen. Mondom, mi a f@sz? Ennyire elítélnek emiatt? Másik meg, ha szakállamat is meghagyom, kapom a mára már rém unalmassá vált “Jézuus!” felkiáltást/röhögést ami elég uncsi már.

21/f

dec. 1. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem a hossszú hajaddal lesz a bajm a Jézus kinézet meg lehet kicsit furán veszi ki magát, denem.gáz, mert tökjó, hogy ezzel meg tudnak.szílítani, kicsit vicceskedsz vele, aztán már lehet is beszélgetni... a lényeg az, hogy ez igazándiból lehet segít kapcsolódni az emberekhez. De persze ha zavar, akkor ne így csináld, mert az nem jó ja rombolod az önbizalmadat, de lehetne ezt máshogy is nézni.

Hogy a diszkóban mi.a.franc bajuk lehetett veled, azt ök se tudják talán... de a hosszú hajadat itt ismertető/megkülönböztetőjegyként használták rád, az nem a hajaddal volt a bajuk.

dec. 1. 23:12
 12/17 jpeter1 ***** válasza:
56%
Nekem jó térd alá érő a hajam. Szép,dús,egészséges. Évente egyszer vágjuk,akkor is az alját teljesen egyenesre. A páromnak ez tetszik. Sokszor a fejem tetején kontyba feltekerjük
dec. 2. 09:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Belga - az a baj. :D
dec. 2. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Attól még a hajad nem gáz, hogy a csajoknak szexuálisan nem jön be. Ha ez zavar, hogy Muci 1 meg Muci 2 nem akard veled összejönni, annyira, hogy jobban zavar, mint amennyi örömöt ad neked a hosszú haj, akkor vágasd le. Nekem is kevés férfi van, akin tetszik a hosszú haj - ahhoz olyan stílusú, fazonú, textúrájú haj kell (nem elég, hogy a fodrász szerint egészséges) és kell, hogy passzoljon a fejformájához is, legalábbis az én ízlésem szerint. Ettől még nem tartom gáznak, de az nem is azt jelenti, hogy rá fogok cuppanni.
dec. 4. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Az én páromnak hosszú haja van és imádom. Az én kedvemért nem vagatja le💞
dec. 4. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
71%

Manapság olyan világot élünk, hogy sokan inkább csak azt lesik, mibe köthetnek bele. Tehát ha hosszú a hajad, akkor a keresztény lányok abba fognak belekötni, hogy te bizonyára sátánista vagy, és azért offos. És ha szintén hosszú a hajad, akkor a sátánista lányok abba fognak belekötni, hogy te Jézus kópia vagy, és azért offos. Fun fact, a keresztény lányok és a sátánista lányok akik kioffoltak téged, na az ő hajuk is hosszú.

Ezt a kissé bárgyú tanmesét most csak azért költöttem ide, hogy rámutassak milyen is a jelenkorban sok ember.

dec. 4. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

Tökéletes megfogfogalmazta #16.

Ezt tovább gondolva, ha pl. letúrják kopaszra, akkor a skinhead, vagy talán még a fasisztoid vonalat is belemagyaráznak

(az persze föl sem merül, hogy valami betegség miatt kellett levágatni)

Viszont ha nem is vállig érő, és sem tar -szóval nem lógsz ki a sorból- akkor meg te vagy a középszerű/jellegtelen/tucatember senki.

Hát erről ennyit. 😥

dec. 4. 14:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!