Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden erősen túlsúlyos nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden erősen túlsúlyos nő önbizalom hiányos és azt gondolja,hogy egy férfinak sem kell?

Figyelt kérdés

Ha magát emiatt csúnyának tartja,azt hiszi,hogy mindenki szerint csúnya?

Úgy gondolom nagyon nehéz elhitetni egy ilyen alkatú nővel,hogy én szépnek és vonzónak látom.Vagy tévedek?

dec. 14. 13:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tévedsz.
dec. 14. 13:18
 2/31 A kérdező kommentje:
Mert hihetetlen,hogy egy férfinak csak a nagyon nagy idomokkal rendelkező nők tetszenek?
dec. 14. 13:22
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem az csak ha tele van önbizalomhiánnyal nem fog neked hinni. Ilyen egyszerű.
 4/31 anonim ***** válasza:
62%

Nem minden duci nő gondolja azt, hogy ő a világ legrondább teremtménye, aki senkinek sem kell. Persze, sokan küzdenek az önbizalommal, de ki nem?

Az, hogy valaki nem szereti a testét, nem jelenti azt, hogy azt hiszi, mindenki undorodik tőle. Lehet, hogy csak túl kritikus magával szemben. Tudod, olyan ez, mint amikor azt hiszed, hogy mindenki észrevette a pattanást az orrodon, pedig valójában senki sem figyelt fel rá.

Ami azt illeti, hogy nehéz elhitetni velük, hogy szépnek látod... Hát, ez olyan, mint amikor próbálod meggyőzni a macskádat, hogy a fürdés jó móka. Nem lehetetlen, de türelem kell hozzá!

A lényeg, hogy minden nő egyedi, akár duci, akár nem.

5/31 anonim ***** válasza:
31%
110 kg vagyok. Van férjem és szeretőm is. Amúgy tényleg ronda vagyok, de próbálok a magam szintjén keresni. Ennek ellenére nálam sokkal vékonyabb és sportosabb pasik is összejönnek. Nyilván tenni kell érte sokat és pozitívan hozzá állni. Ha önbizalom hiányos lennék, akkor otthon depiznék a 4 fal között, azt sose dugnék.
dec. 14. 13:23
 6/31 A kérdező kommentje:
Igazából én nem duci 80-90 kg-os nőkre gondoltam,hanem erősen túlsúlyos,150-200 kg-os hölgyekre.Ismerek olyan duci nőt,aki duzzad az önbizalomtól,szép arca van,buknak rá a férfiak.A tényleg nagyon nagy nőkkel nehéz elhitetni,hogy szépnek tartom őket.
dec. 14. 13:27
 7/31 anonim ***** válasza:
75%
Az önbizalom elsősorban személyiségfüggő, vannak kifejezetten csinos nők is akik önbizalomhiányban szenvednek, s vannak teltkarcsú nők is akikből csak úgy árad a magabiztosság.
dec. 14. 14:11
 8/31 A kérdező kommentje:
Értem.De azért valószínűleg egy csinos nőnek több önbizalma van,mint egy erősen túlsúlyos 150-200 kg-os nőnek.
dec. 14. 14:16
 9/31 anonim ***** válasza:
76%
Ezt miért irod mimdig ki? Azt a cél, h radirjanak tulsulyos nők???
dec. 14. 14:28
 10/31 anonim ***** válasza:
74%
Mert mire lenne önbizalma, most őszintén?
dec. 14. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!