Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesznek végre betiltva/megunva az "ennyi pénzem van,nőt szeretnék vásárolni"kérdések?
Ez a kedvenc témája a paliknak.
Mert mindig arra csűrik csavarják hogy minden nő pénzéhes.
Hadd bolonduljanak ebbe bele.
Igen, szeretem a gazdag pasikat.
Szeretem a magas pasikat.
Szeretem a kigyúrt pasikat, a tinifiukat, a lapátállúakat, a vadászszeműeket, a diplomásakat, a vállalkozókat!
Na csókolom!
"De vajon egyesek miért látják ennyire anyagiasnak szegény magyar nőket"
Mert annyit látnak, hogy a gazdag csávóknak mindig van nőjük. Azt már nem fogják fel, hogy a gazdag pasik nagyobb része törekvő, kitartó, határozott, céltudatos, önálló, van stílusa, kellemes megjelenése. Nyilván vannak rpssz tulajdonságaik is, de most állítsuk már egymás mellé őket ezekkel a gyakorin picsogó nincstelen srácokkal.. hát na.
Mert lehet/ne jelenteni a kérdést, de nem sokan teszik meg.
Egy melósnak már nem is lehet nője Balázs gyerek képes minden nap feltenni ugyanezt, csak más-más megfogalmazásban. S a mai napig válaszolnak rá sokan rendületlenül.
Oké,azt hiszik minden nő a pénzre megy... legyen... viszont ha azt nem veszi észre, hogy ha ő elvileg megkeres x lovettát,de mégsincs nője, akkor ad1-mi értelme a kerdesenek,mikor a valóság dönt,nem a gyakori kérdések?
Ad2-nem üt szöget a fejében, hogy talán a pénzen kívül valami mással is lehet nőt fogni?
#3-ra,
nem tudom más hogy van vele de én többek között a tinifiú miatt nyomtam pirosat. Ezzel egyáltalán nem tudok azonosulni, de ez a 3 és fél pipás válaszoló amúgy is olyan mint valami paródia. Nincs olyan kérdés ahol ne a nettó 850 ezrével sivalkodna meg a mamahoteles csóró pasi nem kell szövegével. Vannak jó válaszai is ettől függetlenül de rohadt gáz hogy bármikor bármilyen kérdést megnyitok ott cirkuszol hogy 850 ezret keres és hogy szüljön kevesebbet keresőnek. Mindig mindegyik válasza a pénzről szól, akkor is ha nem az volt a kérdés. Incikéink által nagyon utált és állandóan feminácinak nevezettként is rohadtul elegem van ebből a válaszolóból 🥱
És ez téged miért triggerel?
Rajtad is van egy árcetli, annyit érsz.
Attól, hogy tagadod, még te is az vagy....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!