Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesznek végre betiltva/megunva az "ennyi pénzem van,nőt szeretnék vásárolni"kérdések?
Ez egy marhaság, hogy sehova sem futnak ki ezek a kérdések!
Én például többször is "vásároltam" már nőt ezen az oldalon. Nyilván ezek a dolgok nem nyilvánosan mennek, hanem privátban, de higgyétek el, hogy nem mindenki azért jár ide az oldalra, hogy nap mint nap ugyanazon kérdések alatt fröcsögjön, meg gyűlölködjön a másik nem iránt.
Vannak akik szép csöndben tevékenykednek itt.
Jelenleg két lány jár hozzám támogatásért cserébe akiket itt ismertem meg.
Szóval igenis lehet itt nőt "vásárolni" csak annyi a titka az egésznek, hogy normálisan kell kommunikálni, és nem ötezer forintot kell ajánlani.
Egyébként meg tele van az oldal olyan kérdésekkel is ,amikben nők keresnek támogatót maguknak, vagy éppen használt bugyit, vagy lábképeket akarnak eladni. Ennyi erővel azokat is be lehetne tiltani.
"Egyébként meg tele van az oldal olyan kérdésekkel is ,"
AZ arány kb. 1:100 ehhez képest. Vagy annyi sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!