Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb lenne a világ ha létezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne a világ ha létezne olyan technológia ami helyettesiti a nőket és a szexet a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Pl: nekem volt már olyan élethű álmom amiben nővel voltam, sőt lassan kitapasztaltam hogy tudom is irányitani egy bizonyos szintig, tényleg nagyon valósághű volt ugyanúgy éreztem szinte mindent. Mondanom sem kell hogy nincs nagy sikerem a nőknél és kedvem sincs próbálkozni nem vagyok az a csajozós tipus. Olyan jó lenne ha ezt tovább lehetne fejleszteni és tudatosan történne meg, persze mondják hogy vannak szexrobotok meg virtuális valóság az is egy opció de szerintem az agyunk teremtő ereje amikor álmodunk lenne az igazi esetleg komninálva bizonyos stimulációs érzékelőkkel amiket ruhaként lehetne például felvenni hogy még nagyobbat dobjon az érzésen. Azért kérdeztem hogy jobb lenne e a világ mert sok férfi álma válna valóra, mondhatni szó szerint, és legalább a nőkért vivott kan párbajok csökkenének mert mindenki hozzájuthat tét nélkül. Szerintem az agresszió is csökkene a világban, el nem tűnne nyilván.

dec. 10. 20:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az az érzés már az elején is ott van különben az ember ki sem próbálna ilyesmit, de mint irtam a semminél és senkinél ez is sokkal több.
dec. 10. 21:36
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként szerintem jobb lenne a világ. Legalább az ilyen pasik végre békénhagynák a nőket.
dec. 10. 21:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Én igy is békénhagyom őket.
dec. 10. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
16%
Amikor álmomban rájöttem, hogy álmodok, direkt kerestem férfiakat, akiket leszoptam. N
dec. 10. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen kérdések olyan szánalmat valltanak ki belöllem...
dec. 10. 23:17
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Volt már intenzív erotikus álmom. Ha lenne erre technológia tuti ráfüggenének páran :D Ugyanakkor ezek az álmok nekem pl. sosem hoztak kielégülés érzést, még álmomban sem. Másrészt ébredés után tudtam, hogy nem volt igazi, szóval nem adta meg azt az érzést sem, hogy "megvolt" valaki.
dec. 11. 03:05
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

"volt olyan élethű álmom ahol éreztem hogy az álombeli nő is be van indulva"

Aki... nem létezik.

dec. 11. 04:12
 18/20 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is volt ilyen extrém élethű álmom, de sajnos ez csak addig tart amíg ténylegesen álmodsz, de leginkább félálomban vagy. Amúgy lehetséges irányítani az álmokat, vagy legalábbis befolyásolni, de akkor már valamilyen szinten tudatodnál vagy és emiatt tudatosulni fog az is, hogy ez nem a valóság.

Egy extrém élethű virtuális valósággal lehetne csak olyan stimulációt kiváltani, hogy az ember tlnylegesen elhiggye nem álomban van, hanem ez a valóság. Kb. mint a Mátrixban. Viszont szerintem erre iszonyatosan minimáéis az esély, hogy valaha ilyen világot tudunk teremteni.

Egyébként abban egyetértek ,hogy ha mindenki le tudná vezetni maradéktalanul (vagy közel maradéktalanul) a szexuális frusztrációit, sokkal békésebb, jobb világban élhetnénk.

dec. 11. 06:19
 19/20 anonim ***** válasza:
35%
Most is hozzájuthatsz a p.ncihoz, csak fizesd ki a qvát. Asszed a robotra mindenkinek futná anyagiakkal??? Hát nem...
dec. 11. 08:16
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Az a baj hogy egy ilyen technikai megoldás csak egy ideig lenne jó utána úgy is vágyna egy igazi nőre az a pasi aki ilyet használ a másik meg az hogy egy ilyen gép biztosan nem 5000 forint lenne tehát sokan nem is tudná megvenni.
dec. 11. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!