Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne a világ ha létezne olyan technológia ami helyettesiti a nőket és a szexet a férfiaknak?
"volt olyan élethű álmom ahol éreztem hogy az álombeli nő is be van indulva"
Aki... nem létezik.
Nekem is volt ilyen extrém élethű álmom, de sajnos ez csak addig tart amíg ténylegesen álmodsz, de leginkább félálomban vagy. Amúgy lehetséges irányítani az álmokat, vagy legalábbis befolyásolni, de akkor már valamilyen szinten tudatodnál vagy és emiatt tudatosulni fog az is, hogy ez nem a valóság.
Egy extrém élethű virtuális valósággal lehetne csak olyan stimulációt kiváltani, hogy az ember tlnylegesen elhiggye nem álomban van, hanem ez a valóság. Kb. mint a Mátrixban. Viszont szerintem erre iszonyatosan minimáéis az esély, hogy valaha ilyen világot tudunk teremteni.
Egyébként abban egyetértek ,hogy ha mindenki le tudná vezetni maradéktalanul (vagy közel maradéktalanul) a szexuális frusztrációit, sokkal békésebb, jobb világban élhetnénk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!