Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan problemaba utkoztem hogy megtetszett egy lany a konditerembol,ugy tudom 29 eves es en pedig 31.. Tudom gaz ez a kerdes de szerintetek mit kellene tennem? Egyszeruen egyaltalan nem keresi velem a kontaktot ugy vettem eszre,meg instan sem jelolt vissza pedig annyira tetszik nekem meg en sem hiszem el...Nem vagyok felenk pasas de valahogy most tenyleg kicsit be vagyok rezelve hogy oda menjek,szerintetek meg varjak picit hatha magatol ugy alakul hogy szoba keruljunk vagy menjek oda? Csak ugye hulye helyzetbe sem szeretnek kerulni..valami jo tanacs? Ertelmes valaszokat elore is koszonom :) (haromszor lattam de azota mindig ra gondolok..:)
dec. 10. 16:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet észre sem vette, hogy bekovetted. Edzeni meg nem nézelődni járunk. Én pl az életemért küzdök és a szettek között csak nézek ki bamban a fejemből azt várva, hogy a pulzusom visszatérjen a normális állapotába. Közben szól a fülembe a zene és gondolom át az élet nagy dolgait.

Szóval, az ég világon semmit nem jelent, hogy nem jelölt vissza instan és nem néz rád a teremben. Ha annyira tetszik, akkor menj hozzá oda legközelebb és mondj neki valamit. Dícsérd meg a fizikumát, vagy mittudomén. Aztán mivel edzés közben nem akarod ugyebár zavarni, megkérdezheted, hogy inna-e veled valamit, miután vegeztetek. Vagy igent mond, vagy nem. Veszíteni valód nincs.

dec. 10. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!