Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan problemaba utkoztem hogy megtetszett egy lany a konditerembol,ugy tudom 29 eves es en pedig 31.. Tudom gaz ez a kerdes de szerintetek mit kellene tennem? Egyszeruen egyaltalan nem keresi velem a kontaktot ugy vettem eszre,meg instan sem jelolt vissza pedig annyira tetszik nekem meg en sem hiszem el...Nem vagyok felenk pasas de valahogy most tenyleg kicsit be vagyok rezelve hogy oda menjek,szerintetek meg varjak picit hatha magatol ugy alakul hogy szoba keruljunk vagy menjek oda? Csak ugye hulye helyzetbe sem szeretnek kerulni..valami jo tanacs? Ertelmes valaszokat elore is koszonom :) (haromszor lattam de azota mindig ra gondolok..:)dec. 10. 16:58
2/11 anonim válasza:
Van másik konditerem a közeledben? Ha nincs, akkor hagyd, mert nem fogsz tudni hol edzeni, ha többet nem tolhatod oda az arcodat.
3/11 A kérdező kommentje:
Hmm tenyleg csak ennyit tehetek? Vegul is o sem ismer engem aztan nem tudom..
dec. 10. 17:13
4/11 anonim válasza:
Ha rád se néz, nem fogadta el a kérésed Instán akkor nincs esélyed nála!!! FOGADD EL és takarodj más konditerembe, vagy ha ennyire véged a nőkért egyedül edzegess!
5/11 A kérdező kommentje:
Hat ez szomoru :(
dec. 10. 17:17
6/11 anonim válasza:
Hogy találtad meg az instàját ? Nyomoztál utána ?
Beteg elme vagy? Ha a konditeremben vissza se nézz rád abban mi ami nem világos számodra?
7/11 anonim válasza:
Mégis micsoda hogy, nem jössz be neki? Majd másnak fogsz aki sokkal jobban fog neked tetszeni mint ő.
8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi felre irtam..hat veletlenul talaltam meg az instajat,en kovetem es o nem kovetett vissza igy akartam irni..Nem,nem vagyok beteg elme..
dec. 10. 17:23
9/11 anonim válasza:
Látsz háromszor egy nőt a kondiban akire rágerjedsz. Aztán otthon a insta a millió felhasználó közül pont eléd tárja? 😆
10/11 anonim válasza:
Szólítsd meg! Maximum azt mondja, hogy nem. Lehet azért nem követett vissza, mert nem is tudja ki vagy. Lehet ő abszolút nem követett figyelemmel. De egy biztos. A nem az nem. Egy megpróbálásból nem lesz bajod, de ez a maximum amit tehetsz. Szerintem többet ér élőben próbálkozni, mint a neten. Mégis csak személyesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!