Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Kedves nők, meg tud hódítani titeket, egy nektek egyáltalán nem tetsző férfi?
Figyelt kérdés
dec. 9. 10:37
46/47 anonim válasza:
Volt idő, amikor olyanokkal is összejöttem akik nem tetszettek, mert magányos voltam, és nem kellettem olyanoknak akik pl külsőre vonzóak voltak számomra.
Egyik sem működött, szóval rájöttem hogy nem éri meg alább adni a legalapvetőbb igényeket. Innen már inkább egyedül voltam mint olyannal aki iránt semmi vonzalmat sem érzek.
Végül lett olyan párom aki mindenben ideális számomra, kívül belül, össze is házasodtunk.:)
47/47 anonim válasza:
Igazából nincs kizárva. Persze, ha ronda, mint az ördög, akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!