Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, meg tud hódítani titeket, egy nektek egyáltalán nem tetsző férfi?
"EGyáltalán" nem tetsző nem.
Más kérdéshez már leírtam viszont, hogy míg az exem teljesen az esetem volt, a jelenlegi kedvesem külsőre abszolút nem az esetem. Persze most már imádom minden porcikáját, de a szerelem akkor jött, mikor a lelkét megismertem.
"De legyünk már őszinték: ugyanígy van nálatok is. A nektek egyáltalán vagy nem eléggé tetsző nőhöz oda sem mentek"
Van, aki felesegul is veszi, ha nem tunt volna fel....
40F truecel
Én, mikor megismertem a ferjemet, egyáltalán nem tetszett külsőre. Nem azért mert, bármi baj lett volna vele, de nem volt valahogy az esetem. Barátok lettünk, ő többször is utalt arra, hogy többet erez, én visszautasitottam mindig. Aztán ahogy telt az idő, annyira megszerettem, hogy azon kaptam magam, hogy tetszik, nézem őt, zavarban vagyok vele stb. Úgy bánt velem és olyan figyelmes volt, mint addig senki. Viszont sosem éreztem azt a lángoló szerelmet, hogy amikor meglatom bukfencezik a gyomrom és eddig ez nem is zavart.
Most viszont találkoztam egy olyan emberrel, aki iránt olyan szintű vonzalmat érzek, amit a férjem iránt sosem ezt baromira utálom.
Szoval meg lehet szeretni szerintem, de hosszútavon nem működne, mert aztán talál a másik olyat, aki tényleg tetszik neki.
17
Te már rögtön ferjkent ismerted meg a ferjedet?😂
" "De legyünk már őszinték: ugyanígy van nálatok is. A nektek egyáltalán vagy nem eléggé tetsző nőhöz oda sem mentek"
Van, aki felesegul is veszi, ha nem tunt volna fel.... "
Ja, cselédnek vagy valami egyéb érdekből 😏
Engem nem.
De vannak nők akiket pénzzel lekenyerezhetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!