Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki olyan tanácsokat ad nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki olyan tanácsokat ad nem sikeres társkeresőknek, hogy lejjebb kéne adni, rossz helyen keresgélsz, nem a te szinted és stb, neki sikerült lejjebb adnia és boldog a párja mellett?

Figyelt kérdés
Könnyű ezekkel jönni, de én kíváncsi vagyok, hogy aki ezt javasolja tudna-e olyannal együtt lenni akit nem tud szeretni, nem vonzódik a partneréhez.
dec. 6. 16:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
7: nőként ne tudd meg, mindkét nemtől miket kaptam, amikor nem volt valakim... nekünk is folyamatosan záporoznak a "bizzzzztos túl nagyok az igényeid" dumák.
dec. 6. 17:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

De kinek mi a saját szintje? Egy huszonéves, szép, csinos, fiatal, igényes, tiszta, értelmes nőnek ki a szintje?

Egy gyári melós proli? Egy rusnya alkesz?Egy vén házas fószer?

Egy csapodár életművész?

dec. 6. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Mert nincs olyan tanács ami fixen segítene, az itteni tanácskérők pedig mégis elvárnának valami ilyesmit.

Ha jobb tanács kell, akkor azt ne ingyen követed laikusoktól akik a saját szabadidejükből veszik el az időt hogy egyáltalán elolvassák és véleményezzék a bajaidat, hanem fizess be a pénzeden valami pszichológushoz, aki jobban tudja analizálni hogy mi a baj veled, és az alapján ad tanácsot.

Az "add lejjebb az igényeidet" az ingyenes csomagban van, nem pedig a prémium csomagban, felesleges megsértődni rajta.

dec. 6. 20:49
 14/20 anonim ***** válasza:
35%

#13 Az a baj, hogy a pszichológusok is hülyeségeket beszélnek és szar tanácsokat adnak, ha a személyiségük és a nézeteik nem egyeznek meg azzal, aki elmegy hozzájuk.Tehát nem annak az embernek az érdekeit nézik, hanem azt, hogy ők mit tartanak helyesnek.

Én például ha tudom ki mit akar, akkor olyan tanácsot adok neki, amivel a legnagyobb rá az esély, hogy azt elérheti.Nem pedig egy B dolgot erőltetek rá, amikor ő A-t akar, csak mert nem értek vele egyet.

dec. 6. 21:27
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Ki erőltet bármit is..?
dec. 6. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

"Aki olyan tanácsokat ad nem sikeres társkeresőknek, hogy lejjebb kéne adni, rossz helyen keresgélsz, nem a te szinted és stb"

Mindig olyan nők tanácsolják itt ezt a férfiaknak, akik tudják, hogy nem néznek ki valami jól, de mégis jó pasit akarnak maguknak.

dec. 6. 21:38
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Ahogy az első hozzászóló írta, értelmes ember a maga szintjén keresgél.

Férfi oldalról nagyon egyszerű a dolog. Ha én egy átlagos képességű, átlagos kinézetű, nem jóképű középkorú férfi vagyok, akkor hiába szabom meg a feltételeket, hogy értelmes, intelligens, családközpontú nagy mellű, formás fenekű nőt tudok elfogadni társamul, nem fog menni. Mert ez olyan együttállás, ami annyira ritka, hogy a jóképű, sportos, intelligens ügyvéd/mérnök/doktorbácsi lenyúlja ezt a nőt.

Tehát valamiből lejjebb kell adni. Mivel a külső egy nőnek nagyon nagy kredit, nagyobb, mint a férfinak, ezért ebből kell engedni. Egy jóseggű, közepesen élettelen nő mindig könnyebben talál párt, mint egy csóró jóképű faszi.

Az igényeknek kell megfelelni vica-versa, és akkor működik az ismerkedés. Ha nem tudok megfelelni egy nőnek, akkor nem hasonlóval kell próbálkozni legközelebb.

dec. 6. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:
83%

Vékony a vékonnyal , fitneszes az izmossal, kövér a kövérrel.

Ez a szent szabály. Hiába sírtok ezen incelek. Jó csajt akarsz? Cselekedj! Legyél te is jó pasi! Másképp nem fog menni.

dec. 7. 07:29
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Jóérzésű ember olyat keres, aki sok kérdésben hasonlóan gondolkodik. Nem kellene lejjebb adni.
dec. 7. 08:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a legfelszínesebb legellenségesebb válaszokat pontozzák fel. Ez a szintezés szerintem tök fasiszta felfogás nem tudom hogy vagytok ezzel.
dec. 22. 08:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!