Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki olyan tanácsokat ad nem sikeres társkeresőknek, hogy lejjebb kéne adni, rossz helyen keresgélsz, nem a te szinted és stb, neki sikerült lejjebb adnia és boldog a párja mellett?
Az, hogy nem a szőke herceget vàrom fehér lovon, nem azt jelenti, hogy bárkivel összejövök. A páromat a munkahelyen ismertem meg. Ott eleve kénytelen vagy sok időt együtt tölteni és beszélgetni. Szimpatikusak voltunk egymásnak, egyre többet beszélgettünk szünetben is, egyre jobban megkedveltük egymást. Mikor elhívott randizni, igent mondtam.
Reálisan látjuk egymást. Tudom, hogy ő is találna szebbet, én is. Viszont nem hiszem, hogy jobb, megbízhatóbb, odaadóbb embert valaha is találhatnék. Volt már több kapcsolatom, voltam 14 évig házas is, de soha, senkit nem szerettem ennyire.
Igen. Nekem pl. fiatalabban voltak olyan elvárásaim, amiket a sikertelenség után végiggondoltam, és rájöttem, hogy egy részük tök sallang, álmodozásokból vett ideálkép, mások és a társadalom által belémvert hülyeségek, és baromira nem fontosak.
Az más kérdés, hogy a tényleges, valós saját ízlést megerőszakolni nem lehet és nem is okos dolog. Viszont ha vki ténylegesen csak a top 10esekre bukik, amikor ő maga max. jóindulattal átlagos vagy még annyira se külsőre, akkor lássa be, hogy ő felszínes, és nem az a tuti csaj / pasi, aki őt visszautasítja, és ne fröcsögjön, hisztériázzon és energiavámpírkodjon.
Szerintem semmi értelme az ilyen "tanácsoknak" mert hiába nem tetszik valaki 1000 emberből 900-nak ha a maradéknak bejön pl. Tinderen. Vagy hiába jössz te be valakinek külsőre ha megszólalsz és már el is ment a kedve tőled és nem amiatt, hogy káromkodsz hanem mert teljesen másképp álltok az élethez és azt nem kiküszöbölni.
Egyszerűen ha valakinek az esete vagy kívül/belül teljesen mindegy, hogy te nagyon jól nézel ki, vagy a többség számára ronda mert neki akkor is a zsánere vagy. Ezért nincsenek szintek. Lehetsz te ügyvéd meg szakács a párod nyugodtan. Ti rajtatok múlik hogyan halad a kapcsolat és nem azon, hogy a GYK-on mit hordtak össze.
Nekem mondjuk bőven elég egy barmilyen, közepkategorias autó is, de sokotok még ennyire sem képes. És amikor ezt leírom, meg vagyok vádolva azzal, hogy "nekünk kuxusautókell"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!