Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőző nők, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőző nők, milyen szűrőt állítotok be?

Figyelt kérdés

Korotokat is írjátok meg.

Milyen értéket állítotok be, magasság, kor, vallás, stb.

Minnél részletesebb a válasz annál jobb, köszi.

dec. 5. 18:51
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

ha nincs logikus erv akkor jonnek a helyesirassal...

Udv egy 3 diplomas 46 eves no

dec. 8. 12:00
 52/56 anonim ***** válasza:
24%

51

Mármint mire nincs logikus érv drága kiscsillag?

Semmilyen érvet nem írtam, én annyit írtam, hogy el vagytok ájulva a diplomától, mintha az valami kiváltság lenne, közben pedig 5 egyszerű mondatot képtelenek vagytok leírni hiba nélkül.

Te vagy a 2. diplomás, akinek még szöveget sem sikerült értelmezni, a 47-es válaszolóval csodás párt alkotnátok, nagy koponyák vagytok.

dec. 8. 13:22
 53/56 anonim ***** válasza:

Jajj 52 nem mindegy neked? Had várja el a diplomát, aki akarja.

Helyesírás...van olyan hogy díszlexia.

dec. 8. 16:02
 54/56 anonim ***** válasza:

52.

Egyfelol egy diplomat osszehozni nem nagy kalad.

Masfelol ha nekem sikerult tobbet is akkor miert ne varhatnam el a ferfitol is?

Van egy intelligencia szinten es tudasom. Nem akarok olyan pasit akivel nem vagyok egy szinten. Mit kezdjek egy olyan pasival aki el nem tudok beszelgetni pl filozofiarol vagy csillagaszatrol vagy barmi masrol? Miert kellene egy olyan pasi akivel nem tudok elmenni szinhazba mert elalszik rajta? Vagy egy kialitason csak a bohocot jatsza? Neki a nyaralas annyi h tehenkedik a parton es issza a sort?

Ha nem is a diplomat de a hasonlo erdeklodest intelligenciat elvarok.

Amugy csak szolok a helyesiras nem ennek a fokmeroje. Egy iq 70es emberke lehet attol meg szuper helyesiro de nekem nem lesz jobb. Ahogy siman lehet 150iqval szar helyesiro valaki. Semmi koze egymashoz.

dec. 8. 18:50
 55/56 anonim ***** válasza:
33%

54

Mi köze a diplomának a színházba járáshoz vagy éppen a csillagászathoz?

Az a probléma, hogy olyan böszmeségeket hordasz össze, hogy az valami félelmetes.

Attól mert te építészmérnök vagy, attól még nem fogsz tudni az ég világon semmit a csillagászatról és semmi közöd nem lesz a színházhoz, ugyanis ezek érdeklődési körök, semmi köze a végzettséghez.

Ha te ügyvéd vagy, akkor pontosan ugyanannyira érdekelhet egy kiállítás, mint egy buszsofőrt vagy egy bolti eladót.

Ezek érdeklődési körök, semmi köze a diplomához 😀

Az IQ pedig egy skálázott mérőszám leginkább logikai dolgokban, semmi köze az életrevalósághoz, a lexikális tudáshoz vagy éppen az érdeklődési körökhöz, erre te vagy a legjobb példa.

Neked valóban van egy intelligencia szinted és tudásod, a probléma csak az, hogy nincs metszéspont egy általános iskola 8. osztályossal, mert azon túl hogy nem tudsz szöveget értelmezni, nem ismersz fogalmakat, az érdeklődési köröket diplomához kötöd és ez mellett az 54-es válaszod tele van helyesírási hibával (amit akárhogy is magyarázol, tökéletesen reprezentálja egy ember értelmi képességét), még magabiztos is vagy.

Hát ez nagy hiba.

dec. 8. 19:01
 56/56 anonim ***** válasza:
42%

"Mi köze a diplomának a színházba járáshoz vagy éppen a csillagászathoz?"

A színházba járók között kb. 2x annyi a diplomás, mint a teljes felnőtt lakosságban.

dec. 9. 00:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!