Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőző nők, milyen szűrőt állítotok be?
Figyelt kérdés
Korotokat is írjátok meg.
Milyen értéket állítotok be, magasság, kor, vallás, stb.
Minnél részletesebb a válasz annál jobb, köszi.
dec. 5. 18:51
2/56 anonim válasza:
Én 38. 173/67 elvált felsőfokú végzettség.
Amiket beállítok
38-48
175cm-től
Ennyit állítok csak be
3/56 A kérdező kommentje:
Semmi több? Milyen idős vagy?
dec. 5. 18:57
4/56 A kérdező kommentje:
2es köszi ilyesmire gondoltam, esetleg társkeresőt is megírhatjátok.
dec. 5. 18:58
5/56 anonim válasza:
-5 év, +15
Távolság max 35 km
Nemdohányzó
Szingli!!!!
De valószínűleg túl magasak az elvárásaim, mert egy kis csevegés után többnyire kiderül, hogy legalább egynek nem felel meg. Csak gondolta, hátha megkedvelem és adok esélyt.
6/56 anonim válasza:
Akkor az nem baj ha drogozik,vagy alkoholista csak ne dohányozzon!? Inkább dohányozzon mint drogozzon vagy igyon én úgy vagyok vele. Jobban elviselem.
7/56 anonim válasza:
Egyedülálló, heteroszexuális, komoly kapcsolatot keres, 35-45 évig, 180 cm felett, alkoholt legfeljebb alkalmanként fogyaszt, gyerek és macskamentes.
8/56 A kérdező kommentje:
6os, drogozasra nem lehet szurni szerintem a legtobb tarskereson.
Korotokat se felejtsetek.
dec. 5. 19:17
9/56 anonim válasza:
Na megjöttek 180cm+ mániás nők is. Én ezeket kerülöm pedig 185 cm vagyok, ez az egyik legundoritóbb szűrő.
10/56 anonim válasza:
😂😂😂😂 vicc ez a sok álomvilágban elő nő!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!