Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hiába néz ki jól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hiába néz ki jól a srác akkor ha félénk, nem mer kezdeményezni, és határozatlan?

Figyelt kérdés

29F en ilyesmi vagyok és eddig nem sok sikerem volt. Egy Nővel randiztam eddig az kb 50 éves.

Szomorú vagyok kicsit. Lányok oda bújnék és sírnék nektek egy kicsit.🥲

tegnap 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

"Lányok oda bújnék és sírnék nektek egy kicsit."

Biztosan arra vágynak, hogy egy felnőtt, majdnem 30 éves férfi szomorkodjon és nyüszítsen nekik bánatos szemekkel.

tegnap 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És az 50 évessel hogyan? Te hívtad el, vagy ő? Pont ugyanúgy kell egy 20 évest is elhívni.
tegnap 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

"Lányok oda bújnék és sírnék nektek egy kicsit.🥲"

Úristen, ettől majdnem behánytam...

tegnap 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Pls don't
tegnap 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

"Lányok oda bújnék és sírnék nektek egy kicsit.🥲"

Ettől kiszáradt a vaginám és bevarrta magát.

ma 00:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Az 50 éves nel én kezdeményeztem ez volt az első alkalom méghozzá idén 29 évesen
ma 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

3#, 5#

Bezzeg az agresszív, félállat macsó az bejönne, igaz?

Aztán lehet sírni a barinőknek, ha éppen lekevert nektek pár pofont valami apróság miatt...

ma 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jol kinezo ferfinel azert evente 5-6 no legalabb kezdemenyez magatol is.. ha meg sem akkor nem teljesen realisan latod onmagad. Anyu dicserete mindig kamu azt sose vedd valosagosnak.
ma 00:56
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

#7 nem drága, a legtöbb nő a két véglet közötti férfiakat preferálja. Nem szeretjük a picsogó gyereket, de az agresszív állatot se.

Tessék csak kinyitni a szemed és láthatod, hogy a legtöbb férfi a kettő között van. Ha viszont te nem vagy képes a végleteken túl látni, akkor vagy alacsonyabb értelmi képességgel rendelkezel (ami ugyanúgy nem szimpatikus a nőknek), vagy a két véglet közül az egyikbe tartozol (válaszodból ítélve a picsogósok közé) ÉS alacsonyabb értelmi képességekkel rendelkezel. Akkor bizony érdemes ebből kitörni a magad érdekében, mert a buta férfiakat még a buta nők se szeretik.

Nagyon szívesen a segítséget 😘

ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!