Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőző nők, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőző nők, milyen szűrőt állítotok be?

Figyelt kérdés

Korotokat is írjátok meg.

Milyen értéket állítotok be, magasság, kor, vallás, stb.

Minnél részletesebb a válasz annál jobb, köszi.

dec. 5. 18:51
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Lehet, de most arról van szó, hogy mit állítasz be. Mert az alapján dobja be az embereket, amiket elhúzhatsz.
dec. 6. 23:33
 42/56 anonim ***** válasza:
56%

44 vagyok, 170cm, nem dohányzó és diplomás.

40-50 éves

175-190

Távolság kb a lehető legkisebb (budapesti vagyok)

Ne dohányozzon

Diplomás

Egyedülálló

Ne akarjon gyereket, de a meglévő gyerek nem kizáró ok (ebben a korban ez általában adott)

Nem értem egy ilyen listában mi a "bicskanyitogató". Élőben nem feltétlen húznám meg ugyanezeket a határokat pl diploma vagy magasság tekintetében. De egy társkeresőn személy szerint első körben szeretem leszűrni a lehetőségeket, hogy ne 2000 adatlap legyen, hanem mondjuk 100. Azt kellene felfogni, hogy képtelenség ténylegesen _mindenkinek_ esélyt adni, egyszerűen muszáj szűrni. Akkor meg miért ne a legevidensebb opciókra szűrjek? Legyen nálam magasabb, de azért ne nagyon sokkal, kb a saját korcsoportom és élethelyzetem. Nem diplomásokkal nem voltak jó tapasztalataim, ez van. Testalkatra nem szűrök.

Ha nem jön össze semmi, akkor először a távolságot veszem nagyobbra.

dec. 7. 01:09
 43/56 anonim ***** válasza:

ja mondjuk 40 éves korra nem nagy kaland egy diplomát összehozni ...

szerintem az sem nehéz h külön lakj vagy akár egy autód legyen

mondjuk ugyan ezt 25 évesen elvárni nem lehet max a diplomát

dec. 7. 07:39
 44/56 anonim ***** válasza:
25%
Csak épp senki nem írta, hogy külön lakásra vagy autóra szűr...
dec. 7. 09:52
 45/56 anonim ***** válasza:
43%

Én mamahotelesekre szűrök 😅😅😅

Meg életképtelenekre 😅🙏🙏

Bárcsak találnék egy mamahotes, lepukkant, elhízott, igénytelen koszos embert akinek a mamája lehetnék.

Moshatnék főzhetnék rá, dolgozhatnék 2szer ennyit hogy fekneveljem. 🤣🤣🤣🤣

De jó lenne 🙏🙏🙏

dec. 7. 10:24
 46/56 anonim ***** válasza:

44 arra nem tudsz szurno.

De 40 evesen talan elvarhato h nem anyuval lakjon. A kulon az eleg sok mindent takar. Egy kocsi sem nagy kaland. Nem szukseges millios tetelnek lennie.

dec. 7. 12:30
 47/56 anonim ***** válasza:
36%
Ahhoz képest, hogy itt szinte mindenki diplomát írt mint beállított szűrő, a válaszolók 90%-a még egy egyszerű mondatot sem képes hiba nélkül leírni.
dec. 7. 21:20
 48/56 anonim ***** válasza:

47

Én diplomás vagyok (műszaki), egész normálisan tudok írni, de én is szoktam hibázni, főleg ha sietek. Ez egy fórum. Nem esszét kell írni.

Mellesleg tesóm gimiben országos matek verseny első helyezett volt és csapnivaló a helyesírása.

dec. 7. 21:57
 49/56 anonim ***** válasza:
0%

48

Hát, ha neked egyenértékű feladat 4-5 egyszerű mondatot hiba nélkül leírni egy esszével, akkor sok hozzáfűznivalóm nincs a dologhoz.

A tesód lehet jó matekból és nem kétlem, hogy van lexikális tudása, de instant kuka egy olyan ember, aki olyan alapvető dolgot nem tudott elsajátítani X 10 éven át, mint a helyesírás. Ezzel annyira nem büszkélkednék.

dec. 7. 22:04
 50/56 anonim ***** válasza:

49

"Hát, ha neked egyenértékű feladat 4-5 egyszerű mondatot hiba nélkül leírni egy esszével, akkor sok hozzáfűznivalóm nincs a dologhoz."

Látom, nem sikerült értelmezni. Az ember nyilván jobban odafigyel, ha valami fontos dolgot ír, mint amikor telefonról félig odafigyelve pötyög egy elég retaldát fórumon.

Bizonyos hibák nálam is kizáró okok, de nem fogok rohamot kapni egy vessző miatt. Másrészt az sem mindegy, hogy képes-e valaki normálisan fogalmazni, van-e az irományának eleje, vége, vagy csak dőlnek belőle a szavak.

dec. 8. 02:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!