Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titkuk azoknak a férfiaknak akik 5-10 évente lecserélhetik a nőjüket/feleségüket egy fiatalabbra?
A legnagyobb félelem a nőkben, amikor olyan pasival találkoznak aki jóval fiatalabb nőkre hajt (jellemzően huszonévesekre), érdekes módon nem az hogy a pasi is megöregszik, hanem hogy mi lesz akkor ha a nő idősebb lesz és átmegy a 30-as éveibe kifutó szériába, akkor majd őt is lecseréli?
Ez szokott lenni az állandó félelem. Ebből is látszik, hogy egy férfi az nem öregszik, hanem sármosodik. Legalábbis bizonyos férfiak.
Mi a titkuk ezeknek a rejtélyes férfiaknak, akik tényleg már a harmadik, negyedik családot alapítják, mindig az épp aktuálisan a legjobb korban lévő, csinos nőkkel?
"Mi a titkuk ezeknek a rejtélyes férfiaknak, akik tényleg már a harmadik, negyedik családot alapítják, mindig az épp aktuálisan a legjobb korban lévő, csinos nőkkel?"
Vagy nagyon jóképűek, vagy nagyon gazdagok.
"Mi a titkuk azoknak a férfiaknak akik 5-10 évente lecserélhetik a nőjüket/feleségüket egy fiatalabbra?"
Nem tudom, hogy te a való életben hol látsz olyan férfiakat, akik ezt nem egyszer teszik meg az életben, hanem újra meg újra, 5-10 évente.
A több száz emberből álló ismeretségi körömben egyetlen ember van, aki ezt összesen kétszer megcsinálta, és finoman szólva nem jól jött ki belőle, mint ahogy azoknak a férfiaknak a többsége sem, akinek az életében végignéztem kívülállóként, hogy pár éven belül mi lett vége a "cseréljük le a feleséget jóval fiatalabb nőre" akciónak.
Én azt láttam, hogy az esetek 80%-ában a feleség járt jobban a következő párkapcsolatával, miután pár év alatt feldolgozta érzelmileg a válást, és talpraállt lelkileg.
Időnként annyira szembetűnő módon jött ki belőle jobban a volt feleség, mint a fiatalabb - nem egyszer kb. lánya korabeli nőt "beújító" ex férj, hogy nem egyszer jutott eszembe a sorsuk alakulását figyelve a "karmának van humorérzéke" mondás.
Fordított esetre is láttam példát, de nem az a jellemző. Az meg szerintem extrém ritka eset, ha egy férfi többször "cserél" fiatalabbra X évente, és nyilván azok, akik kimagasló egisztenciával rendelkeznek, és nem zavarja őket a tudat, hogy a nő nem feltétleül beléjük szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!