Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a titkuk azoknak a férfiakn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titkuk azoknak a férfiaknak akik 5-10 évente lecserélhetik a nőjüket/feleségüket egy fiatalabbra?

Figyelt kérdés

A legnagyobb félelem a nőkben, amikor olyan pasival találkoznak aki jóval fiatalabb nőkre hajt (jellemzően huszonévesekre), érdekes módon nem az hogy a pasi is megöregszik, hanem hogy mi lesz akkor ha a nő idősebb lesz és átmegy a 30-as éveibe kifutó szériába, akkor majd őt is lecseréli?

Ez szokott lenni az állandó félelem. Ebből is látszik, hogy egy férfi az nem öregszik, hanem sármosodik. Legalábbis bizonyos férfiak.

Mi a titkuk ezeknek a rejtélyes férfiaknak, akik tényleg már a harmadik, negyedik családot alapítják, mindig az épp aktuálisan a legjobb korban lévő, csinos nőkkel?

tegnap 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Kellene a nőnek tanulnia, kulturálódnia, kellene, hogy legyen saját egzisztenciája, élete, barátai, hobbijai és akkor nem tudja földhöz vágni, ha nem működik a kapcsolat, elhagyják. Csak nem ez az általános, hanem hogy alárendelődik a párjának, azt hiszi, rizikó nélkül tartják el társadalmi megszokásból és/vagy mert lusta tanulni, aztán majd koppan nagyot. 21. szd-van, ideje törtetni, fejleszteni magad minden nap, szerezni jó szakmát, és akkor majd nem tudnak megalázni. Megvan az esélye, hogy nem tart örökké egy kapcsolat, nem tudod mi lesz 20 év múlva szóval nem ártana belátóan tervezni a jövőddel.
tegnap 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
+ na és semmi extra titkuk nincs, csak vonzó egy okos, érett, pénzes pasi, aki sokmindent meg tud adni egy nőnek...
tegnap 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:

"Mi a titkuk ezeknek a rejtélyes férfiaknak, akik tényleg már a harmadik, negyedik családot alapítják, mindig az épp aktuálisan a legjobb korban lévő, csinos nőkkel?"

Vagy nagyon jóképűek, vagy nagyon gazdagok.

tegnap 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Az a titkuk, hogy mikor megkapnak egy nőt, nem tespednek el attól, hogy megvan a házicseléd és az ingyen punci, úgyhogy 5-10 év múlva is tudnak vonzóak lenni. Nagyon sok olyan férfi van, aki huszonévesen vagy kora harmincasként az esküvői fotóján még határozottan jól néz ki, de már öt ével később is igénytelen, elhízott, koszos, de azért elvárja a teljeskörű kiszolgálást anyától. Na, ők, ha akarnának, akkor sem tudnának 5-10 év múlva felszedni egy huszonéves nőt.
tegnap 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A titkuk a 0 érzelmi érettség, lélektelenség, a szeretetre való képtelenség és az óriási pofa.
tegnap 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:

"Mi a titkuk azoknak a férfiaknak akik 5-10 évente lecserélhetik a nőjüket/feleségüket egy fiatalabbra?"

Nem tudom, hogy te a való életben hol látsz olyan férfiakat, akik ezt nem egyszer teszik meg az életben, hanem újra meg újra, 5-10 évente.

A több száz emberből álló ismeretségi körömben egyetlen ember van, aki ezt összesen kétszer megcsinálta, és finoman szólva nem jól jött ki belőle, mint ahogy azoknak a férfiaknak a többsége sem, akinek az életében végignéztem kívülállóként, hogy pár éven belül mi lett vége a "cseréljük le a feleséget jóval fiatalabb nőre" akciónak.

Én azt láttam, hogy az esetek 80%-ában a feleség járt jobban a következő párkapcsolatával, miután pár év alatt feldolgozta érzelmileg a válást, és talpraállt lelkileg.

Időnként annyira szembetűnő módon jött ki belőle jobban a volt feleség, mint a fiatalabb - nem egyszer kb. lánya korabeli nőt "beújító" ex férj, hogy nem egyszer jutott eszembe a sorsuk alakulását figyelve a "karmának van humorérzéke" mondás.

Fordított esetre is láttam példát, de nem az a jellemző. Az meg szerintem extrém ritka eset, ha egy férfi többször "cserél" fiatalabbra X évente, és nyilván azok, akik kimagasló egisztenciával rendelkeznek, és nem zavarja őket a tudat, hogy a nő nem feltétleül beléjük szerelmes.

tegnap 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Az önzés.
ma 00:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Egoizmus , penz, jokepuseg, nem feltetlen izmosak de nem koverek ertem ez alatt hogy a magasagukhoz merten nem 20 + kilo felesleg van rajtuk, tudjak hogy kell a no onbizalmat a foldbe taposni ( eros narcizmusra utalo tulajdonsagok) . Ennyi kb.
ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!