Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőző nők, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőző nők, milyen szűrőt állítotok be?

Figyelt kérdés

Korotokat is írjátok meg.

Milyen értéket állítotok be, magasság, kor, vallás, stb.

Minnél részletesebb a válasz annál jobb, köszi.

dec. 5. 18:51
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
62%
9 Álmodban vagy annyi törpike 😄
dec. 5. 19:23
 12/56 A kérdező kommentje:
En 175 vagyok de nincs baj ezzel szerintem en se huzom jobbra a kover noket hiszen nem vonzodom hozzajuk, ha valaki nem vonzodik az alacsonyabb ferfiakhoz az is normalis, es tok jo h ki lehet szurni mar az elejen.
dec. 5. 19:24
 13/56 anonim ***** válasza:
24%

9

Szerintem semmi probléma nincs azzal, ha egy 178 centis nő azt mondja, egy férfi legyen minimum 180 centi. Ha ugyanezt egy 160 centis kerti törpe mondja, az nyilván nevetséges.

Férfiként írom, hogy most lehet písziskedni, de semmivel nem undorítóbb a magasságot szűrni, mint mikor egy férfi azt mondja hogy max 60 kiló legyen egy nő.

Az analógiát értem mögötte, hogy a magasságot nem tudod megváltoztatni, viszont 80 kiló helyett lehetsz 60, ettől függetlenül nem változik az a tény, hogy egy 80 kilós nőt leépítesz és a 60 kilós nő s.ggét nyalod és attól vagy elájulva. Preferencia, ami totál irreleváns hogy változtatható-e vagy sem.

dec. 5. 19:26
 14/56 anonim ***** válasza:
64%
Budapest, 22-30 között, diplomás, 180-190 cm, normál testalkat, nem dohányzó, csak alkalmilag fogyaszt alkoholt és egyedülálló, nincs gyereke.
dec. 5. 19:26
 15/56 anonim ***** válasza:
21%

14 az szép :DDD

Kár volt feltenni a kérdést baromira bicskanyitogató válaszok érkeznek.

dec. 5. 19:28
 16/56 anonim ***** válasza:
52%
Nem érzem bicskanyitogatónak. Ő azt keres aki akar. Legalább gyorsan kiderül,hogy nem egymást keressük és nem raboljuk egymás idejét feleslegesen.
dec. 5. 19:33
 17/56 A kérdező kommentje:
A korotokat irjatok ki igazabol az erdekel a legjobban. Es ne minositsuk senki preferenciajat ha lehet.
dec. 5. 19:38
 18/56 anonim ***** válasza:
69%

38 éves nő vagyok.

Beállításaim: 20km körzet, 40 évnél idősebb, 175cm+, nem dohányzó, gyerek mentes.

dec. 5. 19:40
 19/56 anonim ***** válasza:
67%

170+ centi

25-30 év

Nem dohányzó

25 vagyok

dec. 5. 20:00
 20/56 anonim ***** válasza:
30%

Sajnos nem lehet rászűrni de 🍃:D

Barátság extrákkal érdekel

dec. 5. 20:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!