Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőző nők, milyen szűrőt állítotok be?
Korotokat is írjátok meg.
Milyen értéket állítotok be, magasság, kor, vallás, stb.
Minnél részletesebb a válasz annál jobb, köszi.
9
Szerintem semmi probléma nincs azzal, ha egy 178 centis nő azt mondja, egy férfi legyen minimum 180 centi. Ha ugyanezt egy 160 centis kerti törpe mondja, az nyilván nevetséges.
Férfiként írom, hogy most lehet písziskedni, de semmivel nem undorítóbb a magasságot szűrni, mint mikor egy férfi azt mondja hogy max 60 kiló legyen egy nő.
Az analógiát értem mögötte, hogy a magasságot nem tudod megváltoztatni, viszont 80 kiló helyett lehetsz 60, ettől függetlenül nem változik az a tény, hogy egy 80 kilós nőt leépítesz és a 60 kilós nő s.ggét nyalod és attól vagy elájulva. Preferencia, ami totál irreleváns hogy változtatható-e vagy sem.
14 az szép :DDD
Kár volt feltenni a kérdést baromira bicskanyitogató válaszok érkeznek.
38 éves nő vagyok.
Beállításaim: 20km körzet, 40 évnél idősebb, 175cm+, nem dohányzó, gyerek mentes.
170+ centi
25-30 év
Nem dohányzó
25 vagyok
Sajnos nem lehet rászűrni de 🍃:D
Barátság extrákkal érdekel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!