Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy 10/10es nagyon csinos, nagyon vonzó 25 éves nőt minden pasija kb. 3 hónap, max. fél év után szakít vele vagy megcsalja, ghostingol?
"De nagyon akar komolyat"
Akkor szaglasszon korbe a friendzone-ban. Ott lesz a "nagyon komoly"-ra lehetoseg.
40F truecel
Van bőven esély még arra is, hogy valójában ő maga az, aki 3 hónap után megcsal, vagy ghostingol mindenki mást. Nagy divat lett manapság a másikra kenni pontosan azt, amit valaki saját maga művel.
De ha nem így van, akkor is komoly gondok lennének, mert vagy ennyire rosszul választ, vagy ennyire elviselhetetlen, hogy nem lehet mellette megmaradni.
Vagy lehet, hogy pont nem az. Nekem is rengeteg ilyen rövidebb kapcsolatom volt, pedig totál higgadt személyiség vagyok, a hisztis pcsa ismerőseim meg férjnél vannak, sok ember imád toxikus kapcsolatokban létezni…
Én hosszas önismeret után annak tudtam be ezt, hogy túlzottan független személyiség vagyok. Sikeres és jó nő vagyok egyedül is és ezzel sok férfi nem tud mit kezdeni hosszútávon, azt érzik, hogy mivel magasak az elvárásaim, túl “melós” engem hosszútávon megtartani. És ez igaz is, de ez van, nem adom magam alá az elvárásaimat :) Te se tedd, úgyis lesz olyan, akivel működik majd a dolog magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!