Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánnád azt ha 25 éves korod előtt nem lett volna barátnőd?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem jött össze,és időnként zavar, biztos jó lehet fiatalon, gondtalanul szerelmesnek lenni.aug. 25. 09:46
1/9 anonim válasza:
Bannad, ha 40 eves korodig nem lett volna baratnod, es matematikai eselyed sincs arra, hogy legyen? :)
40F incel
2/9 anonim válasza:
Ugyan en no vagyok es az elso kapcsolatom 17 eves koromban kezdotott (4 ev utan ert veger), utana meg volt 2x0,5 ev kapcsolatom, es bar mindharom szakitassal vegzodott, bannam, ha nem lettek volna. Nagyon sokat tapasztaltam altaluk es magamrol is sok mindent megtudtam, igy most, 25 eves fejjel sikerult jol part valasztanom, akivel osszeillunk. Ezek nelkul a tapasztalatok nelkul ez nem sikerult volna.
3/9 anonim válasza:
Ja, hat a noknek baromi konnyu, kar ezt boncolgatni. Foleg 17-25 kozott.
40F incel
4/9 anonim válasza:
Persze, mert nem ferfivel voltam am kapcsolatban🤣 nagyon nem megy a matek, ezt mar tobb valaszodban is lattam. 17 evesen meg sehogy nem neztem ki a mostani enemhez kepest🤣
5/9 anonim válasza:
"nagyon nem megy a matek"
Megy a matek, a top pasik tobb csajt is lekotnek.
40F incel
6/9 anonim válasza:
Igen. Az nagyon beteg lett volna. Szerencsére nem vagyok ennyire agybeteg.
7/9 anonim válasza:
#6 Nekem még 27 évesen sincs nem beteg vagyok csak nem vagyok helyes. Nem tudom megérteni hogy ezt miért kell betegségnek beállítani.
8/9 anonim válasza:
A legjobb éveidet b...tad el! Mikor akarsz kúrni? Amikor már nem áll fel?? Normális kapcsolatod sem lesz soha! Több komoly többéves kapcsolatok, együttélések nőkkel(!!!!) alapozzák meg a jövődet az igazival!
9/9 anonim válasza:
Miért ő b...ta el? Ha én olyan ronda vagyok hogy egy nőnek sem kellettem, akkor miért én b...tam el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!