Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne reménykedjek nagyon barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne reménykedjek nagyon barátnőben ha 25 éves koromig nem volt még soha senkim?

Figyelt kérdés
Én már nem sok reményt látok arra hogy legyen, aki képes csajozni annak volt már több is ennyi idősen.
2023. márc. 4. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Még 40 évesen is lehet párod.
2023. márc. 4. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Ne, inkább írd ezt ki továbbra is, heti 5X! Így legalább tudjuk, hogy milyen lúzer vagy.
2023. márc. 4. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

"nem sok reményt látok"

Amennyiben nem teszel semmit az ügy érdekében csak várod a csodát úgy valószínűleg nem lesz.

2023. márc. 4. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha semmit nem teszel, csak reménykedsz, akkor tényleg veszett ügy. Csajozni mindenki képes, ez nem egy adottság, ami születéskor eldől, hanem alakul. Márha meg is próbálod.
2023. márc. 4. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont 25 éves koromban lett az első barátnőm. 3 éve vagyunk együtt, működik.
2023. márc. 4. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

"Az ember nem tesz erőfeszítéseket olyan cél elérése érdekében, amelyről nem hiszi el, hogy számra is lehetséges."

.. ebből akad, hogy nem lesz bnőd. Ha tettél volna érte, már régen lett volna/lenne most is.

2023. márc. 4. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
30 éves korig még nincs minden veszve utána exponenciálisan csökken az esély erre.
2023. márc. 4. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 27 évesen jöttem össze az első barátnőmmel. Addigra tartott rájönnöm, hogy vagyok annyira értékes ember hogy más is szerethetőnek lásson. Meg persze hozzátartozik hogy elkezdtem komolyan fogyókúrázni amitől sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.
2023. márc. 4. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:

"Még 40 évesen is lehet párod."

Azért ne tápláljunk hiú reményeket. Azaz lehet párod, de az már más kategória, ott már inkább a pénz, a pozíció, a biztonságérzet a fontos, nem olyan mint a tinédzser vagy a korai húszas években, hogy minden az érzelmekről meg a szexről szól. Ahogy telik az idő, úgy lesznek bonyolultabbak a kapcsolatok. És természetesen ha te vagy a férfi, akkor a nőnek már nagyon nem te leszel az első, azaz mondjuk ki: elvált, gyerekes anyukákkal fogsz "járni".

2023. márc. 4. 22:16
 10/10 anonim ***** válasza:

"Csajozni mindenki képes, ez nem egy adottság"

Tessék?? Fejletlen szociális képességekkel, visszahúzódó, tesze-tosza viselkedéssel hogy? Ezt gondold már át még egyszer.

2023. márc. 4. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!