Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves létemre még sosem volt barátnőm. Reménykedhetek még barátnőbe?
Figyelt kérdés
Lett volna rá lehetőségem. De én eléggé komoly típus vagyok és hát nagyon nem passzolt össze az életstílusunk. Úgy gondolom olyan 30 körül több sikerem lehet amikor már a lányok a megbízhatóságot, biztonságot keresik.2022. jan. 8. 14:09
4/8 anonim válasza:
A nők 30 körül már nem egy tapasztalatlan férfira vágynak akinek életében soha nem volt kapcsolata és a szexben se volt még túl sok tapasztalata.
5/8 anonim válasza:
Gondolom, hátsófalid sem volt még soha, de lehet hogy lesz..😃
Na, pont ilyen a barátnő is.😃🤷♂️
6/8 anonim válasza:
Nekem 32 evesen lett eloszor :)
Azota eleg rendszeres a szex.
Szoval no para
7/8 anonim válasza:
Simán lehet. Ismerek olyat, akinek negyvenes éveire jött össze a nagy szerelem. Ez nem életkor függvénye.
Neked pedig azt tudom javasolni, hogy ha nem is érzed elsőre, hogy olyan nagyon összepasszolnátok, akkor is használd ki a lehetőséget ismerkedésre, a társas lét íratlan szabályainak megismerésére. Is... ;)
8/8 anonim válasza:
Szerintem állj be a többiek közé, minden nap van legalább egy valaki aki sajnáltatja magát ahelyett, hogy tenne érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!