Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik pl 16 éves koruk óta rendszeresen szexelnek azok nem unják meg a szexet mondjuk 25 éves korukra?
Figyelt kérdés
Nem "égnek" ki egy idő után tőle?2022. jan. 1. 22:27
1/10 anonim válasza:
Nem, nem untam meg. 15 évesen szexeltem először most 25 vagyok. Ugyanúgy vágyom rá
2/10 anonim válasza:
mindig egyre durvabb dolgok kezdenek izgatni.. mar videozzuk ahogy szexelunk, harmasrol beszelgetunk.. es meg csak 24 vagyok. egyre durvabb, rosszabb, “betegebb” dolgok kezdenek izgatni ahogy telik az ido.
3/10 anonim válasza:
Képzeld mindennap eszeik az ember.Egész életen át.Hogy a f..ba nem unja már meg az első pár év után?
Létfentartas ösztöne és a fajfentartás ösztöne tudatalatt hajt ennek a kielegítesére.
+még fizikai jelei is vannak.
Fájdalom formájában a tested jelzi pld ha ehes vagy.
4/10 anonim válasza:
A 3-assal egyetértek. Az evést nem unod meg? Vagy a barátokkal való beszélgetést? Vagy a lélegzést? Vagy a pihenést? Ilyen szempontból a szex sem különb ezeknél egyáltalán.
5/10 anonim válasza:
Ezért nem szexeltem még sosem.
28/F
6/10 anonim válasza:
Ajajj, 24-25 évesen jött meg igazán a kedvem hozzá. :P Én is 16 évesen kezdtem, aztán sok évig ugyanazzal a pasival voltam, aztán több emberrel is. Nem lehet megunni szerintem, mert mindenkivel más. Esetleg csak az adott emberrel lehet megunni szerintem.
8/10 anonim válasza:
2-es, lehet hogy a párom vagy? Kisertetiesen hasonlít a mi sztorinkra amit leirtal.
10/10 anonim válasza:
Nem. Ebben csak egyre jobb leszel a tapasztalat által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!