Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves korom óta vágyom a szexre. Mostmár 22 vagyok, de még mindig nincs és nem is volt rendszeres nemi életem. Hogy törődjek ebbe bele?
Hiába ismerkedem, nem akar velem senki sem komolyat vagy nem tálálok olyat aki azt szeretne. Pedig nincs rossz természetem. Meg a kinézetem sem visszataszító, vagyis remélem hogy nem az:D
Már nagyon hiányzik a szex, nagyon rossz érzés hogy ekkora szerencsétlen vagyok.
6 éve vágyom a szexre, bele lehet ebbe őrülni? Szinte egész nap a szexen jár az eszem:/
Nem lehet hogy csak a szinted feletti nőknél próbálkozol?
Add lejjebb az igenyeidet
2 es!
Nincs nagy elvárásom. De az eddigi lányok akik ágyba bújtak velem azok nagyon szépek voltak. Tehát akkor annyira nem vagyok talán ronda, bár igaz hogy nők álma sem vagyok.
Nyitottnak kell lenni nem pedig beletörődőnek.
Ha nem is tudsz teljesen így élni akkor is magadnak kell tenned azért, hogy jobb legyen és olyan életet élj amilyet akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!