Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen egy 25 éves művész? (hím) A társadalom legtöbb erre kitalált helye nem nekünk lett kitalálva.
Online társkeresők épp hogy elválasztanak minket akik egymáshoz illünk, élőben creepy-nek bélyegzik aki idegenhez odamegy (Tapasztaltam ezt én is, meg nők is mondták magukról h voltak ilyen helyzetben)
Szeretnék olyasvalakit találni, aki érdekes dolgokat csinál és nem a felszínes dolgok az egyetlen, amelyek lefoglalják. Helyette művészet, tudomány, bármi aminek van értelme ebben az életben. Interneten sem tudom hova forduljak. Régen tök jól lehetett barátkozni a Facebook csoportokban de azok eléggé kihaltak mára. Maradt a reddit meg az instagram... eddig egyiket sem éreztem a célnak megfelelőre.
Ha esetleg ezen az oldalon valaki szívesen chatelne azt én is szívesen veszem, de fontosabb a kérdésem megválaszolása - mi a 21. század megoldása erre az egész társadalmat érintő problémára? Mi jön az irl ismerkedés, társkeresők, facebook után?
Igen néhányakban joggal merül fel, hogy miért nem a munkahelyemen vagy a hobbijaim szakkörein ismerkedem. Nehéz rá válaszolni, oda nem olyan emberek járnak mint én. De hiszek viszont abban, hogy léteznek olyan emberek mint én, mert néha-néha találtam - jellemzően csak online sajnos, bár egyszer élőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!