Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjen egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjen egy 25 éves művész? (hím) A társadalom legtöbb erre kitalált helye nem nekünk lett kitalálva.

Figyelt kérdés

Online társkeresők épp hogy elválasztanak minket akik egymáshoz illünk, élőben creepy-nek bélyegzik aki idegenhez odamegy (Tapasztaltam ezt én is, meg nők is mondták magukról h voltak ilyen helyzetben)

Szeretnék olyasvalakit találni, aki érdekes dolgokat csinál és nem a felszínes dolgok az egyetlen, amelyek lefoglalják. Helyette művészet, tudomány, bármi aminek van értelme ebben az életben. Interneten sem tudom hova forduljak. Régen tök jól lehetett barátkozni a Facebook csoportokban de azok eléggé kihaltak mára. Maradt a reddit meg az instagram... eddig egyiket sem éreztem a célnak megfelelőre.

Ha esetleg ezen az oldalon valaki szívesen chatelne azt én is szívesen veszem, de fontosabb a kérdésem megválaszolása - mi a 21. század megoldása erre az egész társadalmat érintő problémára? Mi jön az irl ismerkedés, társkeresők, facebook után?

Igen néhányakban joggal merül fel, hogy miért nem a munkahelyemen vagy a hobbijaim szakkörein ismerkedem. Nehéz rá válaszolni, oda nem olyan emberek járnak mint én. De hiszek viszont abban, hogy léteznek olyan emberek mint én, mert néha-néha találtam - jellemzően csak online sajnos, bár egyszer élőben is.

nov. 6. 03:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Hím?😂😂😂
nov. 6. 06:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem művészlélek és ugyanolyan helyekre jár szórakozni mint én, csak hamarabb telítődik és hazamegy. Az introveltált emberek is ugyanúgy tudnak ismerkedni, mint bárki más.
nov. 6. 07:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen tudom elhinni hogy az erdeklődesi körödben nincs hozzád hasonló nő, vagyis nőstény :D
nov. 6. 07:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen megyeszékhely szintű helyeken is rengeteg a művészeti kulturális esemény. Budapesten pedig megszámolhatatlan. Vesd bele jobban magad, találj csoportokat, ilyesmiket... szilerintem.kifogás az, amit most írsz, és ha jobban/többször kimozdulnál a komfortzónátból, akkor hamar elmúlna ez a creepy érzés benned.
nov. 6. 07:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Vesd bele magad az alkotásba! Amint híres művész leszel nem győzöd majd elhessegetni a tojókat.
nov. 6. 07:40
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
Ha jól nézel ki, bárhol ismerkedhetsz, és sikered lesz, akár művész vagy, akár nem. Ha nem nézel ki jól, hiába próbálsz ismerkedni akárhol, jobb esetben csak elhajtanak, rosszabb esetben feljelentenek zaklatásért.
nov. 6. 07:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudtunk meg rólad, de művész hím egyed...
nov. 6. 08:27
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

Hát én sem művész férjet választottam.

Nem tudunk elmenni egy múzeumba, egy kiállításra együtt, sőt erdei kirándulásra sem.

Ő mérnök, hobbija a sport.

Amíg ő elmegy edzésre, én legalább nyugodtan tudok festegetni, rajzolgatni.

Tervező grafikus vagyok.

nov. 6. 08:46
 9/15 A kérdező kommentje:

7. válaszoló

Túl sokat nem oszthatok meg, mert felismernek a barátaim, ismerőseim. Már többször felismertek amikor pontosan leírtam pl. redditen a hobbijaimat vagy vmi problémáról venteltem, pedig szeretnék anonim maradni. Olyan furcsa együttállás az én hobbijaim és személyiségem, hogy azonnal beazonosít engem az, aki ismer, nem tudom pontosan mennyit érdemes megosztani. :D

Szerinted mi az, amit érdemes megosztani mindenképp?

nov. 6. 16:31
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
24 éves vagyok és művész. Sose jönnék össze olyannal aki hímnek hívja magát.
nov. 6. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!