Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan itt tartunk, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan itt tartunk, hogy ha egy nő nem mű, kikent feltöltött szájú akkor már igénytelen?

Figyelt kérdés

😔 szomorú vagyok.

30-as korosztály , 30-44 ig ismerkedek.

tegnap 20:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok cigány🤣🤣🤣🤣 rendes fehér ember vagyok…sőt fehérebb is az emberek 90%nál😅 sőőt még normális környezetben is élek.

Nem jöttem velük össze. Csupán még ismerkedős fázisban voltak ezek.

tegnap 22:11
 42/62 anonim ***** válasza:
36%
#37: Csak sajnos az önazonosság sokszor valami negatívumot jelent a kishitűség okán. "Én úgysem tudom felvenni a versenyt a jó nőkkel", "rajtam úgyis szarul áll minden" és társai, sok nő sajnos azt hiszi, hogy ő nem tudna dögös lenni. Dehogynem, sportcipőben és fehér pólóban is az lehet egy nő, ha hisz magában. Változni, önbizalmat építeni, ruhatárat felújítani, új frizurát csináltatni kb. bármikor lehet. Ahogy írtam is, pl. rövid ujjú ingekben is kipróbáltam új színeket, de legutóbb pl. hosszú ujjú ingekben mentem rá egy kis stílusváltásra ( [link] [link] [link]
tegnap 22:12
 43/62 anonim ***** válasza:
24%
39, azokból építkeztem/zek, akiknek tetszem. Nem tetszhetek mindenkinek. Ott helyben persze szarul esik, de, valójában nem számít. Pontosan tudom, hogy az emberek egy x százaléka (szerintem legalább a fele) ezt gondolja, de csak ezért nem érné meg változtatnom. Főleg, hogy a többség nem vágja a szemembe. Mondjuk, bennem erősen munkál egy másik negatív élmény is, ami a nőies cuccok ellen szól az által!nos és pszichés kényelmetlenség mellett. Még az általános végén történt, mikor megpróbáltam lánynak öltözni (tinik, énkeresés, stb.). "Bennem több nőiesség van, mint benned" mondta az egyik menő fiú osztálytárs. Elnevettem a dolgot és igazat adtam neki, ellőve az egészet egy poénnal, de hatalmas pofon volt. Ha önmagamat adom egy nőcis cuccban az disszonáns. Ha meg szerepet kell játszanom egész nap, akkor hamar beleunok az életbe. Így maradt, hogy azokra figyelek, akik értik aki, ami vagyok és értékelik, akkor is, ha "csak" semlegesen, átlagosan öltözöm.
tegnap 22:12
 44/62 anonim ***** válasza:
90%
Én egyszerűen nem hiszem el, hogy az itteni nőket mindig mindenki csak fikázta/fikázza, és soha senkitől nem kapnak egyetlen bókot, elismerő pillantást stb. sem.
tegnap 22:14
 45/62 anonim ***** válasza:
Egyébként tessék, itt van egy "átlagos" nő, aki szerintem jól néz ki: [link]
tegnap 22:32
 46/62 anonim válasza:

31-es, olyan jó volt olvasni a kommented, hasonlóan érzek én is, és mindig jó látni, hogy nincs egyedül ezzel az ember! Ugyanígy a kényelmesebb, átlagos dolgokat részesítem előnyben, imádom pl. az "outdoor"/túra cuccokat is. Sose öltöztem kifejezetten nőiesen, egyszerűen utálom a "csicsás" cuccokat, az nem én vagyok, nem is állnak jól. Néha jött egy-egy kósza gondolat, hogy ha én is picit szebben öltözködnék..stb, de mindig rájövök, hogy nem, annyira bohócnak érezném magam nőiesebb ruhákban. Sminkelni se sminkeltem soha, ellenben az arcápolásra odafigyelek, szérumok, stb, de a sminket el nem viselném magamon.

Régebben engem is jobban zavart, hogy körülöttem szinte minden más lány sminkel, meg másképp öltözik, de így 31 évesen már kinőttem ezt, pont nem érdekel mások véleménye.

tegnap 22:35
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Néha az az érzésem, hogy a mai magyar nők mintha direkt gyűjtögetnék a fikázásokat, és kb. csak erre fókuszálnának, holott egyszerűen nem életszerű az, hogy egy átlagos magyar nő soha sehol (értsd: munkahelyen, boltban, utazás közben stb.) ne kapna elismerő megjegyzéseket, pillantásokat. Most tényleg ennyire előjön mindenkiből ez a tipikus "nyuszika, b*szd meg a talicskádat" mentalitás, hogy minden szar, engem mindenki csak leszól, semmibe vesz? Tényleg ennyire nehéz a pozitív visszacsatolásokra odafigyelni? Ez az átlag magyar mentalitás? Én férfiként egyáltalán nem mondhatom azt, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapnék, de azért idősebb nőktől, kolléganőktől kaptam már jó párat, és azért arra is felfigyeltem, hogy többé-kevésbé korombeli vagy fiatalabb hölgyek is néztek már rám "különleges" módon. Szóval én valahol nagyon sarkítottnak érzem azt a beállítást, hogy a magyar férfiak mind disznók, mindenkinek csak a műnők kellenek, és egy átlagos nő már el is áshatja magát.
tegnap 22:45
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

"Egy ruhát tudni kell viselni. Tudni kell benne mozogni, élni."

Ezzel teljes mértékben egyetértek, de nyilván oda tartozik a smink, hajviselés. Mert hiába szép valaki ha nem tudja hogy az, vagy nem érzi jól magát amire ráerőltetné magát. Úgyis kibukik, hogy hiába illik neki látszatra igazából egyáltalán nem az őt képviseli. Sokszor pont azon bukik az ismerkedés, hogy mit mutatunk kifelé. Észre se vesszük, még a randipartner se biztosan tudja kifejezni, hogy mi nem stimmelt, de érzi és annyi. Szerintem mindenki adja önmagát és főleg szeresse. Majd akad valószínűleg olyan alany aki úgy fogja szeretni amilyen külsőt és belsőt beleértve.

tegnap 22:49
 49/62 anonim ***** válasza:
#10 Szerintem inkább az lehet a gond, hogy nem túl nőies a kisugárzásod.
tegnap 22:49
 50/62 anonim ***** válasza:

47, ez a "senki nem mondott bókot" dolog másodszor van megpendítve. Én speciel leírtam, hogy de. Sőt legalább még egy hozzászóló leírta, hogy kapós így is. Ettől még itt, most az alap téma az, mikor bántás ér valakit azért mert nem "kellően nőies", így a többség erre is reflektált. Sok beszólás érkezik, főleg fiatalbb korban, ha nem hozod a várt stílust. Ez tény. Ahogy az is tény, hogyha valakiben ez komolyabb kisebbségi érzést tud kialakítani, akkor sokkal fogékonyabb lesz a bántásra később is, mert az énképe az "én nem vagyok elég jó" gondolatra alapul. De, ha az ember rendben van magával, akkor is bántó, mikor közlik vele, hogy nem elég valamiért. Itt jönne az, hogy szerintem fontos lenne az igényes és a nőies kifejezéseket külön venni, mert nem mindegy melyikből nyújtasz keveset az adott ember szerint.

Szóval nem az van, hogy soha, senki nem mondott egy jó szót se itt egyetlen nőnek se.

tegnap 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!