Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan itt tartunk, hogy ha egy nő nem mű, kikent feltöltött szájú akkor már igénytelen?
😔 szomorú vagyok.
30-as korosztály , 30-44 ig ismerkedek.
Nem vagyok cigány🤣🤣🤣🤣 rendes fehér ember vagyok…sőt fehérebb is az emberek 90%nál😅 sőőt még normális környezetben is élek.
Nem jöttem velük össze. Csupán még ismerkedős fázisban voltak ezek.
31-es, olyan jó volt olvasni a kommented, hasonlóan érzek én is, és mindig jó látni, hogy nincs egyedül ezzel az ember! Ugyanígy a kényelmesebb, átlagos dolgokat részesítem előnyben, imádom pl. az "outdoor"/túra cuccokat is. Sose öltöztem kifejezetten nőiesen, egyszerűen utálom a "csicsás" cuccokat, az nem én vagyok, nem is állnak jól. Néha jött egy-egy kósza gondolat, hogy ha én is picit szebben öltözködnék..stb, de mindig rájövök, hogy nem, annyira bohócnak érezném magam nőiesebb ruhákban. Sminkelni se sminkeltem soha, ellenben az arcápolásra odafigyelek, szérumok, stb, de a sminket el nem viselném magamon.
Régebben engem is jobban zavart, hogy körülöttem szinte minden más lány sminkel, meg másképp öltözik, de így 31 évesen már kinőttem ezt, pont nem érdekel mások véleménye.
"Egy ruhát tudni kell viselni. Tudni kell benne mozogni, élni."
Ezzel teljes mértékben egyetértek, de nyilván oda tartozik a smink, hajviselés. Mert hiába szép valaki ha nem tudja hogy az, vagy nem érzi jól magát amire ráerőltetné magát. Úgyis kibukik, hogy hiába illik neki látszatra igazából egyáltalán nem az őt képviseli. Sokszor pont azon bukik az ismerkedés, hogy mit mutatunk kifelé. Észre se vesszük, még a randipartner se biztosan tudja kifejezni, hogy mi nem stimmelt, de érzi és annyi. Szerintem mindenki adja önmagát és főleg szeresse. Majd akad valószínűleg olyan alany aki úgy fogja szeretni amilyen külsőt és belsőt beleértve.
47, ez a "senki nem mondott bókot" dolog másodszor van megpendítve. Én speciel leírtam, hogy de. Sőt legalább még egy hozzászóló leírta, hogy kapós így is. Ettől még itt, most az alap téma az, mikor bántás ér valakit azért mert nem "kellően nőies", így a többség erre is reflektált. Sok beszólás érkezik, főleg fiatalbb korban, ha nem hozod a várt stílust. Ez tény. Ahogy az is tény, hogyha valakiben ez komolyabb kisebbségi érzést tud kialakítani, akkor sokkal fogékonyabb lesz a bántásra később is, mert az énképe az "én nem vagyok elég jó" gondolatra alapul. De, ha az ember rendben van magával, akkor is bántó, mikor közlik vele, hogy nem elég valamiért. Itt jönne az, hogy szerintem fontos lenne az igényes és a nőies kifejezéseket külön venni, mert nem mindegy melyikből nyújtasz keveset az adott ember szerint.
Szóval nem az van, hogy soha, senki nem mondott egy jó szót se itt egyetlen nőnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!