Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan itt tartunk, hogy ha egy nő nem mű, kikent
feltöltött szájú akkor már igénytelen?
Szerintem valahol igazuk van azoknak, akik úgy gondolják, hogy aki megteheti, az igenis adjon magára. (Ezt persze illik finoman tálalni.) Sokan vannak olyanok, akik minden mindegy alapon öltözködnek, semmivel sem dobják fel a viseletüket, csapnivaló frizurát készíttetnek maguknak stb. Pedig szerintem mindenki látott már olyat akár a közvetlen környezetében is, hogy egy megfelelő stílusú ruhától, egy jó frizurától mennyivel másabb lett valaki, szinte kivirult. És ehhez még tízezreket sem kell pluszban kidobni havonta. Egy-egy ruhadarab általában sokáig kitart, fodrászhoz is szerintem legalább havonta jár mindenki. Egy jól elkészített frizura és/vagy egy pici smink simán fel tudja dobni egy nő külsejét.
tegnap 20:59
22/62 anonim válasza:
Sajnos én is ezt vettem észre…több férfivel is próbáltam ismerkedni. Átlagosakkal! Hiába voltak pocakosak, alacsonyak, nem gazdagok( nekem ezek nem hátrányok!) nekik akkor is a sminkelt, műköröm, műszempillás, 40kg-os nők kellettek. Mikor már az 5.ilyen faszival beszéltem, rendesen rosszul éreztem magam. Én nem sminkelek, nincs műszempillám, nincs műkörmöm. És S/M ruhákat hordok. Szó szerint undorítónak neveztek….volt egy srác aki anno suliban látott, meg is jegyezte hogy milyen kövér lettem…170cm/60 kg vagyok. Akkor voltam 42 kg. Nos igen….anorexia. Hát én anno voltam a tökéletes nő, most meg kövér….lefagytam konkrétan. Meg a baráti társaságban is szoktam figyelni, hogy melyik fiú barátomnak ki(k) a kiszemeltjeik egytől egyig az összes ugyanolyan. Vékony, nagy mellű, full smink, hosszú műköröm, flegma arc, tucat öltözködés.
tegnap 21:15
23/62 anonim válasza:
Inkább vagyok igénytelen, mint a mai összes egytucat műpicsák akik segg hülyék és csak arra valók hogy széttegyék a büdös lábukat. 😉 talán pont ezért van hatalmas sikerem a férfiaknál 😉😁🤷
Én különleges vagyok számukra 😉☺️
tegnap 21:19
24/62 A kérdező kommentje:
22 Ezt mintha én írtam volna…. Atlagos férfiak nem érik be atlagos nőkkel. Nekem sincs sem műkörmöm sem műszempillám és nem sminkelek.Nem vagyok túlsúlyos. Futok edzek.Hasonló kaliberu pasiban simán lehordott…
tegnap 21:19
25/62 anonim válasza:
22
Sértett “nő” vagy ducikás? Férfi gyűlölő
tegnap 21:20
26/62 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.
Ha nem tetszik otthagyod, de nem kell bántani.
tegnap 21:23
27/62 anonim válasza:
23-as nem tudom, hogy csinálod hogy téged többre tartanak így a faszik. Mert, általában pont az ilyen lányokat istenítik ezerrel, őket akarják kapcsolatra is.
24-es….hát igen, egy pár alkalommal néztem is. Főleg mikor közölte, egy 10/2-es csávó, hogy ő csak azért áll velem szóba, mert a fullos nők nem állnának le vele😂 mondom ember egy szintben sem vagyunk. Persze utána én voltam a gyökér.
tegnap 21:24
28/62 anonim válasza:
Nem tartunk ott, de azért itt is van egy nagy adag simp aki rámászik mindenkire aki annyit ir ki a kérdéshez hogy: "N" vagy "L"
Értitek egy betűt ki irsz és már irnak is rád, hát nem tudom hogy irigykedjek vagy sajnáljam a nőket. Amúgy ilyen undoritó módon hajtanak az élet más területein is az ellenkező nemre.
Nagy divat lett szidni a műnőket az egyszerű prolik között holott ha kimentek az utcára alig látni olyan műnőt akikről itt is szörnyülködnek, persze a net-en vannak dögivel de hát ott se kényszeriti senki a marháját hogy azt nézze aztán mégis valahogy nézik...
Definiálja már valaki hogy mitől mű egy nő, vagy honnan kezdődik a "műség" (?) szilikon mell, fenék, ajak, festett póthaj, műköröm, szolárium, márkás divatos ruhák, 1 kg smink...Vagy ezekből ha már egy pár teljesül akkor már lehet "műzni"?
tegnap 21:25
29/62 anonim válasza:
Igen mert az a baj hogy mindenhol ezt látják és a ferde elkorcsosult világ számára ma már az az alap és természetes szépség megnevezése ami az elfogadott és amire igény is van, hogy legyél full full mű és egy nagy kamu. Csak az a baj, ha lemossák a több tonna vakolatot, akkor egy baromi ocsmány kinézetű valamit kapnak natúrban. Persze hogy nem fog egyezni a két véglet és jön a pofára esés mindig.
tegnap 21:25
30/62 anonim válasza:
25-ös miért lennék sértett vagy ducikás?😄 170 cm 60 kg nem kövér, se nem duci.
Illetve férfi gyűlölő sem vagyok….csak nevetséges, hogy egyesek mennyire felértékelik magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!