Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan itt tartunk, hogy ha egy nő nem mű, kikent feltöltött szájú akkor már igénytelen?
😔 szomorú vagyok.
30-as korosztály , 30-44 ig ismerkedek.
21 ezzel valahol egyet is értenék, ha nem ismerném (pl) magamat.
Vegyük, amit mondtál, legyen egy csini egybe ruha, amihez akkor már olyan csizma kell, ami illik, belövi a haját, dob egy sminket, de akkor már a szetthez illő kabát is kell. Ezek után, ha már így kicsípte magát valaki, jöhet a füllbevaló és a nyaklánc, esetleg valami olyan sál, ami feldobja a szettet, mert az ilyen szettek csupaszok anélkül. Kész is a csini csajszi.
Vegyünk engem. Az alkatom még elmenne ehhez, sminkelni mondjuk alap szinten se tudok, úgyhogy azt élből buktam, de nem is lenne szerencsés, mert rossz szokásom, hogy rengeteget érek az arcomhoz, úgyis csak elkenném. Ha én nem is, az oviba az óvodások tuti megoldanák, ahányan vagyunk hozzászoktunk, hogy nincs rajtam semmi elkenni való, így megy a tapperolás. Szóval, marad a rucika, amit az oviba úgyis át kell vennem, mert kicsit groteszk lenne abban törökülésbe vágni magam a szőnyegen. Kifejezetten a ruhához kéne vennem valami bőr csizmát, hosszabbat, mert a boka bután mutat a szoknyához. Az egész szettnek mondjuk a felét magamra aggatom és itt jön a de, amivel nem számolnak sokan. Nincs meg hozzá a viselkedés. Egy ruhát tudni kell viselni. Tudni kell benne mozogni, élni.
Én soha nem voltam nőies ilyen értelemben. Nem megy a szempilla rebegtetés, flört, hajdobálás. Ha leülök nem figyelek oda a lábaimra, amúgy is, ha tehetem a földre ülök, törökülésbe. A járásom se csinos, soha nem is tettem érte, hogy az legyen. Sportcipőben, farmerban és egy kényelmes pólóban amúgy se hangsúlyos.
Nem volt előttem minta erre az egészre, mert gyerekkoromban előbb állt neki anya betonozni, mint sminkelni. Gyerekként és tiniként ez még zavart. Már, hogy sose leszek "szép lány". De kinőttem. Akinek tetszem így lazába, annak tetszem, akinek nem, az keres olyat, aki csini. Mert, a csini ruci igény valójában a csini csajszi igényt rejti. Azt a csajos csajt, aki én soha nem voltam és nem is leszek. Aki jön ismerkedéskor a smink, csini ruci, magassarkú szentháromsággal, attól elköszönök.
Ha fel is húzok egy ilyen szettet olyan vagyok benne, mint egy trampli. Se a gesztusaim, se a mozgásom, se a viselkedésem, semmi nem illik a ruhához.
Van olyan csini szettem, ami szính!zba,esküvőre van tarcsiba, mert rövid ideig képes vagyok figyelni magamra, meg ezek a helyzetek meg is követelik.
A hétköznapi ruhatáram kényelmes és (szerintem) igényes darabokból áll, akad egykét sportosabb egyberuha, cicanaci, de többsége ing, póló, farmer. Lábbelinek sporcipő/félcipő, ha nagyon meleg van szandál. Télre, ha nagyon esik van bokacsizmám, ami szintén nem tünci, de kényelmes. Szerintem hiba az igényes szót használni, mikor valaki a nőieset keresi. Én igényesnek tartom magam, mert színében, stílusában illik a szett (rám és egymáshoz), tiszta, jó állapotú és rendezett a ruházatom és általában a megjelenésem. Csak, nem nőies, hanem átlagos.
Nem tud mindenki nőies lenni, olyat magára erőltetni pedig nagy hiba szerintem, ami állandó odafigyelést igényel és feszültséget szül.
27. Bocs most nem tudok hosszabb választ adni, mert válaszolnom kell az üzikre 😃
De később írni fogok. Amúgy fogalmam sincs hogy miért, de körbe vesznek egy csomóan és rajonganak értem, holott én pont nem vagyok ű nő. Szerintem ez a siker kulcsa hogy nem vagyok egytucat és nem állok be a sorba. Persze a mű nőket dugná mind, de pont hogy CSAK DUGÁSRA HASZNÁLJÁK őket a pasik többsége
29 hát igen régen minden jobb vót
Amelyik nő megtehette régen is agyon sminkelte magát csak most a net-en már az egész világ is láthatja.
Nekem ez a "mű"nő fóbia nagyon álszent dolognak tűnik és előhoz sok emberben egy hamis proli-boomer nosztalgiát olyan fiatalokban is akik már a 21. században nőttek fel.
31. mintha én írtam volna magamról. Így igaz, ezt nem lehet erőltetni, ha nem jön belülről. Kulcsszó: önazonosság...
Nagyon szomorú, hogy ma ez egyet jelent az igénytelennel, a "nem ad magára"-val, és valljuk be, azzal, hogy nem vonzó. 🙁
Hogy tudtok önazonosak lenni illetve önbizalmat szerezni/ építgetni ha közben olyanokat kaptok, hogy “huu de jó nő lehetnél ha…”
Ezektől én mindig kikészültem, mert ezek szerint nem vagyok elég jó. Megkaptam, hogy jobb lennék ha lefogynék( holott kicsit sem vagyok duci) átlag alkat, nagyobb melleim lennének, feltölteném a számat, műszempillát nem akarok? Meg jó hosszú műkörmöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!