Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig az alacsonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az alacsonyabb kategóriájú (pl. kövérebb, szegényebb, igénytelenebb, butább stb.) nők akarnak tőlem többet?

Figyelt kérdés
ma 07:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem hozod azt a színvonalat, hogy jó nők fussanak utánad.
ma 07:26
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha ez mind együtt, akkor valami gond van szinted belövésével. Ha viszont egyszerre csak 1 tulajdonság igaz a felsoroltakból 1-1 nőnél, akkor légy türelmes és egyszer majd eljön a számodra tökéletes.
ma 07:26
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
Miért kedves kérdező te milyen vagy? 190 magas, doktor Chad?
ma 07:55
 4/15 A kérdező kommentje:
3. 178 cm... és igen két diplomám van.... szó sincs arról hogy fullos nőt akarok.. egy max. 70 kg átlagos nő tökéletes lenne
ma 08:03
 5/15 A kérdező kommentje:
4. Ez nagyon nem chad kategória nőben....
ma 08:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ezt kérdem én is sokszor...szerencse vannak számomra normálisak is.

Sztm sok olyan ember van, mindegy férfi e vagy nő, akiknek mindegy csak legyen már valaki és hát aki nem "üti meg" az általam kívánt szintet vagy én az ővét, attól még próba szerencse.

ma 08:13
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem kérdező te magadat felülpozícionálod. A nőket még az általad lenézetteket is fullos pasik ostromolják.

Miért érjék be veled? Mit tudsz letenni az asztalra? Mennyi a nettód pl.?

ma 08:25
 8/15 A kérdező kommentje:
7. Miért amikor ugyanannyi férfi nő van?
ma 08:33
 9/15 A kérdező kommentje:
7. Mi abba a felülpozicionálás, hogy 78 kgos férfiként hasonló 70kg nőt szeretnék...
ma 08:40
 10/15 anonim ***** válasza:
54%

Mig egy 25 eves no sokszor 20 es 50 ev kozti ferfival osszejonne ugy egy 25 eves ferfi szerintem inkabb 18 es 30 kozt valogat. (Most nyilvan ez egyeni kerdes egy altalanksitast mondtam)

Szoval mint latod nincs egyenloseg a szamok kozt. Mar alapbol nagyobb a kinalat ferfibol.

Ha ehhez hozza vesszuk h a nok a teherbeeses eselye miatt alapbol jobnan kell szurjenek akkor mar jobban megfogod erteni miert valogat jobban egy no mint egy ferfi.

A fajfentartas egy verseny persze az ember komplex allat de vegso soron ugyan azok a torvenxem vonatkoznak rank is ha eleg messzirol nezzuk a dolgokat.

ma 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!