Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők között is van olyan eléggé introvertált ember
aki vágyna egy társra?
Figyelt kérdés
Introvertált személyiségű vagyok, de nem antiszociális. Eléggé lefárasztanak a hétköznapokban az emberi kapcsolatok, barátom sincsen túl sok. A szabadidőmben jobban szeretek inkább a természetben lenni, mint hangos helyeken ahol sok ember van...
Valahogy nem vágyom több szociális kapcsolatra, de arra igen, hogy legyen egy társam.
Én is ilyen vagyok. Jobban élvezem az egyedüllétet, mint a társaságot (persze az is kell néha, nem vagyok remete, de lényegesen kisebb a szociális akksim :D)
Kedvelem, ha valakivel együtt tudok egyedül lenni - amikor mindketten elvagyunk valamivel, és csak élvezzük a másik jelenlétét.
Exem szociálisabb volt, és nem is bántam, ha néha átment a haverjához kockulni.
dec. 4. 08:15
22/27 anonim válasza:
Én az vagyok, olyannyira, hogy a mingli kapcsolatban élést választottam, ez felel meg igazán nekem. Az együttélés nem nekem való, egy idő után tehernek érzem az alkalmazkodás miatt és mert nagy igényem van az egyedüllétre.
dec. 4. 08:54
23/27 anonim válasza:
Én introvertált vagyok, de nem a szélsőséges verzió. Van egy szint, amíg élvezem a társasági életet, de ált. rövidebb ideig (pár óra) és utána vissza kell vonulnom magamba. Mindig szerelmes típus voltam és vágytam párkapcsolatra. Eddig mindig valahogy extro párom volt, de introvertált is jöhet, ameddig nem az a szélsőséges típus, aki perel velem, ha néha elmegyek azért bulizni meg az, aki napi 10 percet hajlandó velem társalogni, csak akkor, amikor ő akar.
dec. 4. 11:52
24/27 anonim válasza:
Tarts kutyát, az hűségesebb társ mint egy nő és szeret mindig a természetben lenni.
dec. 5. 16:16
25/27 anonim válasza:
24-es, te meg önvizsgálatot tarts, hogy mért nincs társad. Csak azért, mert csalódtam én is, mondhatnám, hogy egy macska sokkal hálásabb, mint egy férfi, nemcsak akkor bújik oda mikor kanos és hízeleg mikor kaja kell? Persze mondhatom, de hozzátéve, tisztelet a kivételnek!
dec. 5. 21:44
26/27 anonim válasza:
24-es, én meg azt javaslom, hogy az olyan felhasználók, mint te, aki társkeresésben kiégett és teli van gyűlölettel, a sok negatív hozzászólás írásában tartson szünetet! Uncsi ez a sok mocskolódás!
dec. 6. 08:22
27/27 anonim válasza:
Az a szomorú, mára odajutottunk, olyan a felhozatal mindkét oldalon, hogy sokan inkább tartanak házikedvencet, csakhogy ne legyenek magányosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!