Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők között is van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők között is van olyan eléggé introvertált ember aki vágyna egy társra?

Figyelt kérdés

Introvertált személyiségű vagyok, de nem antiszociális. Eléggé lefárasztanak a hétköznapokban az emberi kapcsolatok, barátom sincsen túl sok. A szabadidőmben jobban szeretek inkább a természetben lenni, mint hangos helyeken ahol sok ember van...

Valahogy nem vágyom több szociális kapcsolatra, de arra igen, hogy legyen egy társam.

Nők között is vannak hasonlóak?

Vagy teljesen ufónak számítok?

dec. 3. 20:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
19%

A nők a pörgést, utazást, party-t szeretik.

Introvertált nyomikkal csak ritkán állnak le...

dec. 3. 20:21
 2/27 anonim ***** válasza:
68%

Van.

Én is ilyen vagyok.

9 éve élek párkapcsolatban, egyéb emberi kapcsolataim minimálisra vannak redukálva, és úgy összességében nehézséget okoz a mindennapi kommunikáció.

dec. 3. 20:22
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Igen, van. Nekik általában introvertált a párjuk is. Többnyire munkahelyen ismerkednek.
dec. 3. 20:28
 4/27 anonim ***** válasza:
28%

Igen, van, én is ilyen vagyok.

7 éve van férjem, van külön szobám is, ott akkor vagyok amikor magányra vágyok. Csak akkor tudok feltöltődni, amikor egyedül vagyok és csendben.

Ma például, órákig szántam rá magamat, hogy kérjek egy időpontot az orvoshoz 🤦‍♀️. Boltba csak akkor megyek, ha nagyon muszáj, inkább azt eszek ami itthon van.

dec. 3. 20:34
 5/27 anonim ***** válasza:
70%
Én is intro vagyok és extro párom van. Teljesen jól megvagyunk.
dec. 3. 20:35
 6/27 anonim ***** válasza:
27%
Én ilyen nő vagyok. Kifejezetten lefáraszt a locsi fecsi, utálom a semmiről való csacsorászást és pl. a munkahelyemen is meg kell erőltetenem magam, hogy valamiféle small talk-ot ki tudjak facsarni magamból. Komolyan én is nap mint nap rácsodálkozom, hogy most mi bajom, mi olyan nehéz ezen, de nekem valamiért irtó nehéz, egyszerűen nincs ráállva az agyam, vagy nem tudom. Még olyan is szokott lenni, hogy a nagy erőlködés úgy sül el, hogy totál idiótának érzem magam, így már inkább nem törekszem olyanná válni, amilyen nem vagyok.
dec. 3. 21:11
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy ha nő vagy belsőleg te lehetsz maga az ördög akkor is találsz pasit. Minden nőre rámozdulnak.
dec. 3. 21:40
 8/27 anonim ***** válasza:
42%
Na, megint valaki balfa$z, amiért persze a nők a hibásak, logikus…
dec. 3. 21:41
 9/27 anonim ***** válasza:
44%
Igen, én is ilyen vagyok. Melankólikus beállítottsággal. Esélyem nincs a férfiaknál, mert nem vagyok kedves, mosolygós, vidám, pezsgő személyiség. Én azt vettem észre, hogy a férfiak kifejezetten az ilyen nőket szeretik, még a nem túl jó külső sem gáz, ha felvidítja őket a nő.
dec. 3. 21:42
 10/27 anonim ***** válasza:
10%
9 nem a sz.rt, most fognak rádirni vagy öten, azért ha férfiban lennél ilyen még a net-en is eláshatod magad. De mindjárt ir valaki tróger simp hogy pont az ilyen nőket kedveli.
dec. 3. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!